Medipol Başakşehir ile Trabzonspor yenişemedi

- Turuncu-lacivertli takım sahasında, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı ve bu sezon evinde oynadığı 3. maçta ilk puan kaybını yaşadı - Medipol Başakşehir'in sahasındaki yenilmezlik serisi 25 maça çıktı

Google Haberlere Abone ol
Medipol Başakşehir ile Trabzonspor yenişemedi


İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak bu sezon evinde oynadığı 3. maçta ilk puan kaybını yaşadı.

Ligin ilk haftasında Bursaspor'u 1-0, üçüncü haftasında da Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden turuncu-lacivertli ekip, Trabzonspor ile berabere kaldı.

Süper Lig'deki iki maçlık galibiyet serisi de sona eren ve bu sezon ilk beraberliğini alan Medipol Başakşehir puanını 10'a, bu sezon üçüncü kez puan kaybı yaşayan bordo-mavili ekip ise 8'e yükseltti.


- Yenilmezlik serisi 25 maça çıktı


Medipol Başakşehir, Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak, sahasındaki yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı.

Turuncu-lacivertli takım son olarak 2015-2016 sezonunda 12 Mart 2016'da sahasında Osmanlıspor'a 3-2 kaybetmişti.


- Adebayor sakatlandı


Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor, karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlığı nedeniyle yerini Mevlüt Erdinç'e bıraktı.

Mücadelenin 26. dakikasında Okay Yokuşlu ile girdiği mücadelede yerde kalan Adebayor, sedye ile saha kenarına alındı. Tedavisinin ardından oyuna tekrar giren Adebayor, kısa bir süre sonra tekrar kendini yere bıraktı. Abdullah Avcı, Togolu golcünün yerine Mevlüt'ü sahaya sürdü.


- Emre Belözoğlu'na tepki


Trabzonsporlu taraftarlar, mücadelenin ikinci yarısında Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Emre, bordo-mavili taraftarların bulunduğu bölgeden kullandığı her köşe vuruşunda tepki daha da arttı.


- Trabzonspor 5 maçtır kazanamıyor


Deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un rakibi karşısındaki ligdeki galibiyet özlemi 5 maça çıktı.

2015-2016 sezonunda deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan ve sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bir sezon sonra ise yine deplasmanda 1-0 kaybetti ve sahasında golsüz berabere kaldı.


- Burak Yılmaz'dan ligde 5. gol


Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir maçında 2 gol atarak Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 4. maçta 5. golüne ulaştı.

Sezonun ilk maçında Atiker Konyaspor ağlarına 2 gol gönderen Burak, Fenerbahçe maçında da fileleri havalandırmıştı. Golcü oyuncu, deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçını ise boş geçmişti.


- Burak'tan Medipol Başakşehir'e 7. gol


Burak Yılmaz, bordo-mavili forma ile Medipol Başakşehir'e karşı oynadığı 5. maçta 7. golünü attı.

Golcü oyuncu, turuncu-lacivertli takım karşısında her iki yarıda da birer gol buldu.


Yorumlar