Massimo Barbolini'den File'nin Sultanları'na övgü ve teşekkür

Bayanlar Dünya Grand Prix A Grubu'nda yer alan Türkiye ikinci maçında Amerika'yı 3-2 yenerek ikinci galibiyetini elde etti. Ankara’da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ABD gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek önemli bir...

Google Haberlere Abone ol
Massimo Barbolini'den File'nin Sultanları'na övgü ve teşekkür

Bayanlar Dünya Grand Prix A Grubu'nda yer alan Türkiye ikinci maçında Amerika'yı 3-2 yenerek ikinci galibiyetini elde etti.

Ankara’da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ABD gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen A Bayan Milli Takım Antrenörü Massimo Barbolini, "Takımım adına çok mutluyum. Bu zorlu mücadeleyi galip tamamlayan oyuncularımla gurur duyuyorum." diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi ekolümüzü yaratmaya çalışıyoruz. Böyle güzel bir atmosferde kendi seyircimizin önünde oynamak bizim için çok önemli. Yarın farklı bir oyun anlayışına sahip Rusya ile çok zorlu bir mücadeleye çıkacağız. ABD karşısında oynadığımız gibi sabırlı olmalıyız."

Milli Takımın kaptanı Gözde Sonsırma ise yaptığı açıklamada, "Rakibimiz özellikle savunmada çok iyi bir performans ortaya koydu. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Dünya şampiyonası öncesinde önemli bir galibiyet aldık. Geçen sene istediğimiz performansı sergileyemesek de Grand Prix ile birlikte bu sene kendimizi göstermeye başladık. Çok mutluyum. Umarım yarın da bu şekilde oynayıp galipbiyete ulaşırız. Bizi destekleyen Ankara seyircisini yarın da Başkent Voleybol Salonu’na bekliyoruz." yorumunu yaptı.

2014 FIVB Dünya Grand Prix A Grubu’nda ikinci gün maçlarının ardından oluşan puan durumu şu şekilde:

TAKIMLAR O G M AST VSET P

1. Rusya 2 2 0 6 2 6

2. Türkiye 2 2 0 6 2 5

3. ABD 2 0 2 3 6 1

4. Japonya 2 0 2 1 6 0

2014 FIVB Dünya Grand Prix’i A Grubu’nda yarın (3 Ağustos) saat 16.00’da Japonya ile ABD karşı karşıya gelecek. A Bayan Milli Takımı ise saat 19.00’da Rusya ile mücadele edecek

CİHAN

Yorumlar