Masa tenisinde Türkiye’ye 4 altın madalya

Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi 22. Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası, yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi.Şampiyona sonucunda Türkiye; genç erkekler, çift erkekler, çift kızlar...

Google Haberlere Abone ol
Masa tenisinde Türkiye’ye 4 altın madalya

Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Bursa’da düzenlenen Masa Tenisi 22. Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası, yapılan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Şampiyona sonucunda Türkiye; genç erkekler, çift erkekler, çift kızlar ve yıldızlar karışık çiftler kategorilerinde birinciliği elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen şampiyonanın final karşılaşmalarıyla ödül töreni, Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Türkiye, son karşılaşmaların ardından, 3 dalda birinciliği elde etti. Genç Erkekler kategorisinde İbrahim Öztürk, çift erkekler kategorisinde İbrahim Gündüz ve Özgün Öztürk, çift bayanlar kategorisinde İpek Karahan ve Damla Uzel ile yıldızlar karışık çiftler kategorisinde Talha Abdullah Yiğenler ve Batuhan Zihni Şahin birinci olup Türkiye adına altın madalyanın sahipleri oldu.

Bursa’da ilk kez düzenlenen ve 4 gün süren şampiyonada; Türkiye, Bulgaristan, Makedonya, Bosna-Hersek, Romanya, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Sırbistan’dan 160 sporcu mücadele etti.

CİHAN

Yorumlar