Marinakis’ten takıma 500 bin Euro ceza!

Olympiakos Başkanı Marinakis, son iki maçta sergilenen kötü performans nedeniyle oyuncu ve teknik kadroya 500 bin avro ceza verdi.

Google Haberlere Abone ol
Marinakis’ten takıma 500 bin Euro ceza!
Olympiakos Başkanı Marinakis, son iki maçta sergilenen kötü performans itibarıyla oyuncu ve teknik kadroya 500 bin avro ceza verdi.

Olympiakos Kulübü Başkanı Vangelis Marinakis, son iki maçta sergilenen fena performans itibarıyla oyuncu ve teknik kadroya 500 bin avro ceza verdiğini bildirdi.

Vangelis Marinakis, yaptığı izahatda, kulübün başına geldiği ilk günden bu güne oyuncu ve teknik kadronun her süre birlikte yer aldığını anlatım ederek, son iki maçta sergilenen performansın kendisini ve taraftarları üzdüğünü söyledi. Marinakis, Karayskaki Stadı’nda, AEK ile oynanan Yunanistan Kupası çeyrek final ilk maçı ve UEFA Avrupa Ligi’nde, Kiev’de yapılan Dnipro müsabakasında tahsil edilen fena neticeler itibarıyla oyuncu ve teknik kadroya 500 bin avro ceza verdiğini kaydetti.

Oyunculara çağrıda bulunan Marinakis, 'Eğer takımla ilgili bir sıkıntısı bulunan varsa şu an gitsin. Şampiyon olmaktan öteki bir seçeneğimiz yok. Oyunculardan da sırf bu düşüncesi düşünmelerini istiyorum' ifadesini kullandı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar