Manisalı atıcılar Mersin'den dokuz madalyayla döndü

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Avcılık ve Atıcılık Federasyonu 90. Yıl Türkiye Şampiyonası'na katılan Manisalı atıcılar üç altın, üç gümüş ve üç bronz madalyayla döndü.

Google Haberlere Abone ol
Manisalı atıcılar Mersin'den dokuz madalyayla döndü

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Avcılık ve Atıcılık Federasyonu 90. Yıl Türkiye Şampiyonası'na katılan Manisalı atıcılar üç altın, üç gümüş ve üç bronz madalyayla döndü. Şampiyonaya 13 sporcuyla katılmasına rağmen elde ettikleri başarıyla Manisa'yı temsil eden İl Gençlik Spor Kulübü'nün en büyük rakibi, Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü oldu. Manisalı atıcılar, 300 kişiyle katılan rakiplerinin ardından şampiyonayı takımlar sıralamasında ikinci bitirmeyi başardı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik, başarılı sporcularını kabul etti. Ziyarette antrenörler Erdoğan Karaöz ve Çağrı Tangör de yer aldı. Sporcuları kutlayan Özmekik, "Manisalı sporcularımız, atıcılık alanında başarıya doymuyor. Gittikleri her şampiyonada ilimizi başarıyla temsil ettiler, madalyalarla döndüler. Biz de İl Müdürlüğü olarak imkanlarımız çerçevesinde sporcularımıza destek olduk. Kendileri için tüfek alımı yaptık. Onlar da elde ettikleri başarılarla yaptığımız yatırımların karşılığını kat kat veriyor. Bu sporcularımız, Nene Hatun'un torunları olduklarını bir kez daha gösterdi. Sporcularımızı ve onların başarısında büyük emekleri bulunan antrenörlerimiz Erdoğan Karaöz ve Çağrı Tangör'ü tebrik ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar