Manchester United, Memphis Depay'ı istiyor

Manchester United'ın, Hollanda'da PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay'ı önümüzdeki yıl kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Manchester United, Memphis Depay'ı istiyor
Manchester United'ın, Hollanda'da PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay'ı önümüzdeki sene kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Premier Lig'de şampiyonluk yarışından epey bir ırak bulunan Manchester United, ati sezon için kolları şimdiden sıvadı. Hollandalı menajer Louis van Gaal'in talepleri doğrultusunda transferde devinim edecek bulunan Kırmızı-Şeytanlar, gözünü PSV Eindhoven forması giyen Memphis Depay'a dikti.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, geçtiğimiz yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı'nın başında bulunan Louis van Gaal'in, turnuvada talih verdiği Depay'ı takımında görmek istediği iddia edildi.

Bu iddiaların peşinden PSV Eindhoven cephesinden bir izahat geldi. Sportif Direktör Toon Gerbrands, ''Tottenham bize 20 milyon Euro önermişti, fakat biz bu teklifi reddettik. Oyuncu sezon sonunda ayrılmak isterse, teklifleri değerlendirebiliriz. Ayrıca Wijnaldum için de çok sayıda kulüp Öneri yapıyor'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon Hollanda Ligi'nde 21 maçta forma giyen 21 yaşındaki oyuncu attığı 15 golle takımının zirvede bulunmasında iri pay sahibi oldu.

MEMPHİS DEPAY İSTATİSTİKLERİ

Kaynak: FANATİK

Yorumlar