Maçın ardından

- Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin: - "Hakemler hakkımızı yedi" - Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer: - "İki takımın da istemediği bir sonuç oldu"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Hakemler hakkımızı yedi." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ertekin, maçta çok sayıda pozisyon ürettiklerini ancak son vuruşlarda yeterince etkili olamadıklarını söyledi.

Hakem Kutluhan Bilgiç'in kötü bir yönetim sergilediğini öne süren Ertekin, "Furkan'ın pozisyonuna el çalıyorsanız, o ceza sahası içerisindeki pozisyona penaltı çalmıyorsanız hakemlik yapmayacaksınız. Hak diyorsunuz, hakkımızı yiyorsunuz. Hakemler hakkımızı yedi." diye konuştu.

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Reha Kemal Erginer ise sıcak havanın maçın temposunu olumsuz etkilediğini belirtti.

İlk yarıda iki takımın da etkili oynadığına işaret eden Erginer, "Maç ortada geçti. İlk yarının bitişine yakın önemli bir fırsatı harcadık. İkinci yarı ise zaman zaman oyunun kontrolünü ve orta saha üstünlüğünü rakibe verdik. Birkaç ani atak yedik. İki takımın istemediği bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.

Yorumlar