Lukas Podolski: Burada kalmayacağım

Inter'de kiralık olarak forma giyen Lukas Podolski, İtalya'daki mutsuzluğunu dile getirirken, Arsenal'e geri döneceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Lukas Podolski: Burada kalmayacağım
Inter'de kiralık şekilde forma giyen Lukas Podolski, İtalya'daki mutsuzluğunu dile getirirken, Arsenal'e arka döneceğini söyledi.

Polonya asıllı Alman futbolcu Lukas Podolski sezon sonu Arsenal'e arka geri gitmek istediğini söyledi.

Alman Bild Gazetesi'ne konuşan 29 yaşındaki oyuncu; 'Arsenal sayfası benim için kapanmadı. Çünkü sözleşmemde bir satın alma opsiyonu yok.' dedi.

Mancini'nin performansından memnun bulunmadığı ve bu nedenle de UEFA Aavrupa Ligi kadrosuna almadığı Podolski, 'Ben Inter'le sözleşme imzalamadan öncelikle net konuştum. Sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmadım. Siz kiralıkken neyin ne olabileceği belirgin olmaz. Şu anda da haklı olduğumu görüyorum. Sezon sonu Arsenal'e döneceğim' izahatlarında bulundu.

Geçtiğimiz sezon ve bilhassa dönem arası transfer devrinde Alman oyuncunun ismi Galatasaray ile de anılmış, hatta geçtiğimiz günlerde Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak da, Podolski'yle geçtiğimiz sezon anlaştıklarını fakat yabancı kontenjanı sebebi ile oyuncuyu kadroya katamadıklarını söylemişti.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Kaynak: FANATİK

Yorumlar