Luis Enrique kadrosundan memnun

- Barcelona Teknik Direktörü Enrique: "Orta sahada fazla sayıda oyuncuya sahip olmamız bizim için çok iyi. Arda, Denis, Sergi ve Rafa farklı pozisyonlarda oynayabiliyor"

Google Haberlere Abone ol
Luis Enrique kadrosundan memnun


MADRİD (AA) - İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, transfer sezonunun sona ereceği 31 Ağustos'a kadar takımdan ayrılan ya da yeni gelen oyuncuların olabileceğini ancak mevcut duruma bakıldığında son 3 sezonun en iyi kadrosuna sahip olduğunu söyledi.

Enrique, Barcelona'nın her sezon başında Nou Camp Stadı'nda düzenlenen Joan Gamper Kupası kapsamında yarın İtalya'nın Sampdoria takımı ile oynayacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Barcelona'nın bu sezon orta sahadaki 3 mevki için kadrosunda 9 futbolcunun bulunmasıyla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlara cevap veren Luis Enrique, "Orta sahada fazla sayıda oyuncuya sahip olmamız bizim için çok iyi. Arda, Denis, Sergi ve Rafa farklı pozisyonlarda oynayabiliyor." dedi.

Transfer döneminde maliyeti düşük ve yetenekli genç futbolcuların takıma dahil olmasının çok normal olduğunu kaydeden Barcelona teknik direktörü, "Orta sahada çok fazla futbolcumuz var. Diğer mevkilerde de oynamaya elverişliler. En iyi verim aldığımız futbolcuyu kullanacağız. Kağıt üstünde Barça'daki 3 yılımın en iyi kadrosu var." değerlendirmesinde bulundu.

Enrique, ayrıca transfer dönemi süresince gelen ve giden futbolcuların olabileceğini dile getirdi. İspanyol çalıştırıcı, gerek sağ kanat, gerekse forvete, birer takviye de yapılabileceğini sözlerine ekledi.


Yorumlar