Löw, Alman Milli Takımı'na Alp Dağları'nda kondisyon yüklüyor

Alman Milli Takımı, Alp Dağları eteklerinde Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Joachim Löw'ü özellik kaptan Lahm ve kaleci Neuer'in sakatlıkları düşündürüyor.     Geçtiğimiz günlerde...

Google Haberlere Abone ol
Löw, Alman Milli Takımı'na Alp Dağları'nda kondisyon yüklüyor

Alman Milli Takımı, Alp Dağları eteklerinde Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Joachim Löw'ü özellik kaptan Lahm ve kaleci Neuer'in sakatlıkları düşündürüyor.

    Geçtiğimiz günlerde İtalya'da Alp Dağları eteğinde Dünya Kupası hazırlıklarına başlayan Alman Milli Futbol takımı 31 Mayıs'a kadar hazırlıklarını doğa harikası kasabada sürdürecek. Alman milli takım teknik direktörü Joachim Löw, sakatlıklardan dolayı oldukça sıkıntılı.

    Takımın en önemli futbolcuları Phillip Lahm, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger ve dün antrenmanda sakatlık geçiren genç yetenek Kevin Großkreutz, teknik direktör Löw'ü oldukça endişelendiriyor. Dünya Kupasında sıkıntı yaşamak istemeyen Löw sağlık ekibinden tüm fedakârlıkları yapmalarını istiyor.

    2 Haziran'da FIFA'ya futbolcu listesini verecek olan Löw, hazırlık kampındaki 27 futbolcudan dört tanesini eve yollayacak. 1 Haziran'da Düsseldorf'a uçacak Alman Milli futbol takımı Möchengladbach'ta Kamerun ile son provasını yapacak. Ardından oyunculara birkaç gün ara verilecek ve 7 Haziran saat 22.00'de Frankfurt havalimanından Brezilya'nin Porto Seguro kentine uçacak. Takım, kamp programına ise orada devam edecek. CİHAN

Yorumlar