Lopez: Sivasspor olarak gerçek futbolumuzu oynayamıyoruz

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Sivasspor olarak gerçek oyunu sahaya yansıtamadığını ve çok kötü oynadıklarına işaret ederek, "Çok kötü bir karşılaşmaydı, hiç bir şekilde bir bahane bir sebep aramaya gerek yok.

Google Haberlere Abone ol
Lopez: Sivasspor olarak gerçek futbolumuzu oynayamıyoruz

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Sivasspor olarak gerçek oyunu sahaya yansıtamadığını ve çok kötü oynadıklarına işaret ederek, "Çok kötü bir karşılaşmaydı, hiç bir şekilde bir bahane bir sebep aramaya gerek yok. Gerçekten kötü oynadık Sivasspor gerçek oyununu gösteremiyor rakibimizi kutluyoruz." dedi.

Sivassporlu Fatih maçla ilgili diyecek bir şeyi olmadığını ifade etti. Aykut ise Zor bir zaman geçirdiklerini, kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını anlatarak, "Haftaya Kayseri Erciyes maçımız var orada umarım ilk dakikadan son dakikaya kadar bir takım olarak çıkarız mücadeleyi veririz o eski Sivasspor'u yine sahaya getiririz ve iyi bir netice ile Kayseri’den inşallah döneriz. Son haftalarda ki berbat futbol yakışmıyor bize utanç verici inşallah önümüzdeki haftalarda herkes kendine gelir ve biraz düşünürler." şeklinde konuştu.

“DEPLASMANDA GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİK”

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu da, deplasmanda galibiyet hasretine son verdiklerini kaydederek, "Güzel bir oyun ve harika bir sonuç oldu bizim için, kazanmak için gelmiştik. Deplasman hasretimize son verdik, galibiyet hasretimize çok mutluyuz camiamızı da mutlu ettiğimiz için ayrıca mutluyuz futbolcularımızı tebrik ediyor kutluyoruz. İnşallah daha iyi sonuçlara ulaşacağız." dedi.

Trabzonsporlu Yusuf ise, "Çok mutluyuz bugün Sivas’ta bir Karadeniz fırtınası izlettiğimizi düşünüyorum, bol gollü güzel bir maçtı. Şükürler olsun ki deplasman fobimizi yıktığımızı düşünüyorum, inşallah önümüzde kalan son 9 maçımızı en üst seviyede tamamlayıp Trabzonspor camiasına yakışır bir şekilde sezonu bitirmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Henrique de, "Maçın başlamasıyla beraber çok erken iki tane gol bulduk goller hiçbir zaman bizi geriye de yaslamadı devam ettik, her attığımız golden sonra biraz daha iştahlandık üçü attık, ikinci yarı başladı dördü attık, maç beş altı da olabilirdi bugün hakikaten bütün arkadaşlarımız galibiyete inanmıştı ve gerekeni sahada yaptılar, ben de çok mutluyum gerçekten çok iyi galibiyet aldık." görüşünü dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar