'Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan ikinci takımız'

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımlarının ligin ikinci yarısında başarılı olduğunu ancak Trabzonspor maçında istenilen sonucun alınamadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
'Ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan ikinci takımız'

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımlarının ligin ikinci yarısında başarılı olduğunu ancak Trabzonspor maçında istenilen sonucun alınamadığını belirtti.

Karaman, takımlarının ligin ikinci yarısında 18 puan topladığını hatırlatarak, "Bu takım Fenerbahçe'den sonra ligde ikinci yarıda en fazla puan toplayan takım. O nedenle kalan maçlarımızda her şeyi telafi ederek mutlu sona ulaşacağız." dedi.

Teknik Direktör Hikmet Karaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir hastanede düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Karaman, ligde kalan 4 hafta ile ilgili değerlendirmede bulundu.

"Geçen hafta gerçekten iyi başlayıp iyi bitirmek istediğimiz maçı, oyunun ilerleyen bölümlerinde demoralize olup, oyun disiplininden uzaklaşarak, istemediğimiz sonuç aldık." diyen, Karaman, şunları söyledi:

"90 dakika sonrasında Türkiye için örnek olacak bir hareket çıktı. Belki yenilmesek çıkmayacaktı. Bugün bütün spor otoriterleri, Kayserili spor severlerin, Kayseri Erciyessporlu taraftarların takımlarının mağlup olmasına rağmen, hem de farklı skorla mağlup olmasına rağmen oyuncularını çağırıp alkışlamasını bildi. Türkiye’de ilk defa olan bir olay örnek oldu. Belki bunu kazandık. Bazı şerlerde hayır vardır. Bunda da böyle hayır oldu. Bundan sonraki maçlarımızda da gerekli sonuçları ve galibiyetleri alarak sonuca ulaşmak istiyoruz."

Eskişehirspor maçı ile ilgili de değerlendirme yapan Karaman, rakiplerinin Fenerbahçe'den sonra ligde en çok pas yapan takım olduğunu belirterek, "Maç gününe kadar bizim için önemli iki oyuncumuzun aramızda olup olmayacağı belli olacak. Biz her türlü olasılıklara karşılık hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

"Yasin'in aramızda olmasını da istiyoruz. Kolay maç yok. Zor maç hepsi. Biz yenildik. Antalya yenildi. Oynadığımız Trabzonspor maçında rakibimize bakılmalı. Rakibe karşı saygı duyulması gerekir. Trabzonspor maçına kadar Erciyessporlu futbolcular 18 puan topladı. Bunu da unutmamalıyız. Fenerbahçe'den sonra en fazla puan toplayan takımdır. Bu takım istemediği sonuç aldı. Bunu kalan 4 haftada telafi edip mutlu sona ulaştıracak güce beyne ve ekibe de sahibiz."

Hikmet Karaman, e-bilet uygulaması ile ilgili değerlendirmede de bulunarak, "Bu uygulandı. Uygulandıktan sonra bunun tartışmasını yapmak bir şey getirmez. Uygulamanın sağlıklı düzeyde devam etmesi gerekir. Bazı düzenlemeler olması gerekirse olmasını temenni etmek lazım. Bir karar çıktıktan sonra tartışmak yersiz. Karar çıkmadan tartışılmalıydı." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar