Ligin en az gol yiyen takımları karşılaşacak

- TFF 1. Ligin 7. haftasında ligin en az gol yiyen iki takımı Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor, karşı karşıya gelecek - Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban: - "Çok zor gol yiyen iki takımın mücadelesinden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Ligin en az gol yiyen takımları karşılaşacak


ŞANLIURFA (AA) - TFF 1. Ligin 7. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı İsmail Bağıban, "Çok zor gol yiyen 2 takımın mücadelesinden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lider Yeni Malatyaspor'la önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediklerini belirten Bağıban, "Çok zor gol yiyen 2 takımın mücadelesinden galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Takımımız milli maç arasını çok iyi değerlendirdi. Futbolcularımın çalışmalarından ve azimlerinden son derece memnunum. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle lideri mağlup edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ligde, geride kalan 6 haftada yedikleri 4'er golle ligin en az gol yiyen iki takımı olarak ön plana çıkan Şanlıurfaspor ile Yeni Malatyaspor, 16 Ekim Pazar günü GAP Arena Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Kaydettiği 4 golle Samsunspor'dan sonra ligin en az gol bulan takımı durumundaki Şanlıurfaspor, 9 puanla 7. sırada bulunurken, 9 defa rakip fileleri havalandıran Yeni Malatyaspor, zirvede yer alıyor.


Yorumlar