Kutlu: Önümüzdeki iki maçı alıp ikinci yarıya daha umutla bakacağız

PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, önümüzdeki iki hafta oynayacakları Şanlıurfa ve Adanaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Kutlu: Önümüzdeki iki maçı alıp ikinci yarıya daha umutla bakacağız

PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, önümüzdeki iki hafta oynayacakları Şanlıurfa ve Adanaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Kutlu bu iki maçı kazanarak ligin ikinci yarısına daha umutla bakacaklarını kaydetti.

Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında geçen maçlarını bir değerlendirmesini yaptı. Ligin ikinci yarısına girmeden kalan iki maçın kendileri için önemine değinen Kutlu, “Şanlıurfaspor ve Adanaspor maçlarında 3'er puanla döndüğümüz zamana ligin ikinci yarısına daha umutla bakacağız." dedi.
Lig arasında yapacakları program hakkında bilgi veren genç hoca, “Futbolcularımıza ayın 5'ine kadar izin vereceğiz. Ondan sonra Orduspor maçına kadar Antalya'da bir kampımız olacak. Sağlıklı bir ortamda bu kamp dönemini geçirip istediğimiz bir veya iki transferi yapıp oyuncu gurubumuzu elimizde tutabilirsek ligin ikinci yarısı bizim için aradaki puan farkını kapatabileceğimiz bir yerde olacaktır." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun gerekli şartlar oluştuğu zaman neler yapabileceğini gösteren bir takım olduğuna dikkat çeken Kutlu, "İyi futbol oynayan ve şampiyonluğa inanmış takımız. İnşallah sağlıklı bir ortam olduğu zaman ligin ikinci yarısı bizim açımızdan iyi olacak. Aradaki puan farkını kapatabileceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İleri uçta oyuncu azlığı nedeniyle transfer düşündüklerini anlatan Kutlu, futbolculardan Coşkun'un ise karşılıkla görüşmeler sonunda takımdan ayrıldığını kaydetti. Şartlar yerine getirildiği takdirde takımdan ayrılmak isteyen başka futbolcunun olmadığını vurgulayan Kutlu, Lawal'ın Ankaraspor maçında sakatlığı nedeniyle iyi oynayamadığını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun ocak ayında yapacağı genel kurula da değinen Kutlu şöyle devam etti: "Camia için yapılacak genel kurul hayırlı olmasını istiyoruz. Genel kurulu kararı futbolcuları olumsuz etkilemez olumlu yönde etkileyebilir. Oluşabilecek yeni yönetim kurulunun buraya iyi katkılar yapabileceğini düşünebilir futbolcular. Bizde öyle düşünüyoruz."
CİHAN

Yorumlar