Krizin adı Ronaldo!

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, son dönemde üst üste yaşadığı krizler sonucu takımda 'hedef adam' haline geldi.

Google Haberlere Abone ol
Krizin adı Ronaldo!
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, son dönemde üst üste yaşadığı krizler neticesinde takımda 'hedef adam' biçimine geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04'e elenmekten zor kurtulan Real Madrid'de Cristiano Ronaldo taraftarların maksadı biçimine geldi.

Son devirde Eflatun-Beyazlılar'ın oynadığı fena futbol ve aldığı fena sonuçların peşinden Schalke karşılaşmasında da bu durumun sürmesi taraftarların sabrını taşırdı.

Tepkisi küfürlü oldu

Top Madrid'li oyuncuların her ayağına geldiğinde taraftar futbolcuları ıslıklarken, mücadelede 2 gol kaydeden Ronaldo, attığı ilk golden sonra isyanını küfür ederek gösterdi.

Arbeloa ile tyükseliştı

Ronaldo'yu yurttaşı Fabio Coentrao sakinleştirmeye çalışssa da, Ronaldo sonrasında takım arkadaşı Arbeloa ile kavgaya tutuştu. İspanyol basınına oranla bu kavganın zira Ronaldo'nun öteki arkadaşlarına oranla daha az koşması şekilde gösterildi.

Casillas ikna etti

4-3 kaybedilen Schalke maçının sonunda sahayı terketmek üzereyken, kaptan Casillas yönünden sahaya arka döndürülen Ronaldo, gene de soyunma odasına giden ilk oyuncu oldu.



Basına konuşmayacak

Tüm yaşananlarla birlikte, geçtiğimiz haftalarda 4-0 kaybedilen Atletico Madrid maçının peşinden doğum günü partisine gelen ve bu görüntüleri basına yansıyan Ronaldo, Schalke maçının peşinden sezon sonuna kadar basına konuşmama kararı aldı.

Tolga Kaplan İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar