Kerem Kamal, Yıldızlarda Avrupa şampiyonu oldu

Bulgaristan'da organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli mayo giyen sporculardan 42 kiloda Kerem Kamal altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Başarılı sporcu Uğur Beytekin ise gümüş madalya kazandı.Yıldız Erkekler...

Google Haberlere Abone ol
Kerem Kamal, Yıldızlarda Avrupa şampiyonu oldu

Bulgaristan'da organize edilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli mayo giyen sporculardan 42 kiloda Kerem Kamal altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Başarılı sporcu Uğur Beytekin ise gümüş madalya kazandı.

Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa şampiyonasının ilk gününde madalya şov yaptı. Türk bayrağını dalgalandırmak için mindere çıkan milli güreşçilerden Kerem Kamal altın madalyayı boynuna geçirirken Uğur Beytekin ise gümüş madalya kazanarak önemli bir başarının altına imza attı.

ALTIN ÇOCUK KEREM KAMAL

Gün boyunca birbirinden zorlu müsabakalar çıkaran milli sporcu Kerem Kamal, Macar Jabbar Najafon'u 11-3'lük skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

42 kilo final müsabakasında Ukraynalı Oleksii Masyk'i adeta perişan eden yıldız sporcu, minderden 7-3'lük galibiyetle ayrıldı ve Avrupa şampiyonu oldu.

BİR MADALYA DA UĞUR'DAN GELDİ

Avrupa şampiyonasının 5. gününde mindere çıkan ve rakiplerine karşı üst seviyede performans sergileyen milli sporcu Uğur Beytekin, Rus sporcu Segey Madzhiev'i 6-3'lük skorla mağlup ederek finale yükseldi. 50 kilo final müsabakası sonucunda gümüş madalya kazanan Uğur Beytekin, Türk güreşinin geleceği adına büyük umut verdi.

Bulgaristan'da madalya kazanan sporcuları tebrik eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, bu başarıların kendileri için henüz başlangıç olduğunu ve Türk halkına daha büyük mutluluklar yaşatacaklarını belirtti.

CİHAN

Yorumlar