Kayserispor sahasında 6 ay sonra kazandı

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında daha sakin bir futbol ortaya koyarak kazandıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor sahasında 6 ay sonra kazandı

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında daha sakin bir futbol ortaya koyarak kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek kendi evinde 6 aylık kazanamama hasretliğine son veren Kayserispor'da teknik direktör Domingos Paciencia, maçın ilk yarısını çok dengeli götürdüklerini söyledi. Paciencia, şöyle konuştu:

"Takım üzerinde puan tablosundan kaynaklanan bir tedirginlik vardı. İlk yarı istediğimiz pasları yapamadı. Ama ikinci yarıda yaptığımız konuşmayla birlikte daha sakin oynayarak golü bulduk. Sonuçta çok değerli 3 puanı hanemize yazdırdık. Umarım ilerleyen maçlarda da bunu sürdürürüz."

Kazandıkları penaltıyla ilgili ise tecrübeli teknik adam Paciencia, "Tabi böyle bir sonuç çok faktöre bağlanabilir. Bobo’nun pozisyonuyla ilgili bir kritik varsa çok net penaltıydı. Kafamızda bir soru işareti yok." diye konuştu.

Takım futbolcularını çabuk kart görmesiyle ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine de Paciencia, "Sezon başından bu tarafa yaşadığımız şanssızlıklardan birisi. Ama elimizdeki diğer oyuncularla Trabzon karşısında en iyi futbolcularımızı sahaya süreceğiz." şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Alper Uludağ da, "3 puan takım olarak bize moral oldu. İlk ve ikinci yarı daha iyi olan bizdik. Yarından itibaren Trabzon hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

Kayserispor'un bir diğer futbolcusu Levent Gülen de ise "Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Galibiyet için çok mutluyuz. 14 final maçımız var önümüzde. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ HAKEMDEN ŞİKAYETÇİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yenildikleri için üzgün olduklarını söylerken, maçın hakeminin çaldığı yanlış düdüklerden şikayetçi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrası Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendirmeye gerek olmadığını belirten Özdilek, "Maçın hakeminin verdiği karar maçın sonucuna etki ediyorsa maçla ilgili yorum yapmaya hiç gerek yok. Teşekkür ederim." diyerek soru almadan toplantıyı terk etti.

Gençlerbirliği futbolcusu Ante Kulusic de yaptığı açıklamada, "Birçok şey söyleyebilirim. Futbol bu değil. Sanırım herkes gördü. Kayseri’nin de kazanması gerekiyordu. Hepsi bu." diye konuştu.

Gençlerbirliği takımının bir diğer futbolcusu Artsiom Radzkou da, "Kayseri’nin maç içinde fazla bir pozisyonu yoktu. Golü attılar. Zaten golü atanın kazanacağı bir maçtı." dedi.
CİHAN

Yorumlar