Kayseri Erciyesspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor

Kayseri Erciyesspor, ligde yaşadığı kötü gidişattan sonra art arda aldığı iki galibiyetle moral buldu.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor

Kayseri Erciyesspor, ligde yaşadığı kötü gidişattan sonra art arda aldığı iki galibiyetle moral buldu. Mavi-siyahlılar, ligde kalma yolunda çok önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırdı. Teknik Direktör Hikmet Karaman ise, esas başarının lig bittiğinde sonuçlanacak durum olacağını ifade etti.

    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belideyspor'dan sonra Karabükspor’u da yenerek ligde kalma umutlarını artırdıklarını dile getirdi. Sonuç endeksli konuşmak istemediğini hatırlatan tecrübeli hoca, asıl başarıların yolda beklediğini belirtti. Karaman, takımının Karabükspor'u 2-1 yendiği karşılamanın ardından şu değerlendirmeği yaptı;
    “Futbolcularımızı kutluyoruz. Başkan yönetim ve şehir olarak 2 haftadır iyi mücadele gösteriyorlar. Akhisar ve Karabük gibi ligin zirvesindeki takımlara kafa tutuyorlar. Karabük kalecisi ilk 45 dakikada 2 inanılmaz kurtarış yaptı. Öyle kurtarışlardan sonra maç döner deriz. Ama ikinci yarı oyuncularım gerçekten çok şık 2 gol attılar. Golden sonra 2-1 oyunun bitmesine 15 dakika kala işimizi zorlaştırdı. Maçtan önce de hafta içi çalışmalarımızda da Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas çok iyi hoca, deneyimli. Kendi felsefesini takıma oturtmaya çalışan bir teknik direktör. Maç biterken bile pozisyon yarattı. Oyuncularım buna rağmen karşı komayı bildi. Biz başarıları aldığımız neticelere göre değerlendirmiyoruz. Daha yoldayız. Esas başarılar yolda bizi bekliyor. Takım halinde gelişmeye çalışmaya birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.”
    Kayseri Erciyesspor’un başarılı futbolcusu Mandjeck, desteklerinden dolayı taraftara teşekkür etti. Mandjeck, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Kazanmak zorundaydık, bunun bilincindeydik. Bugün savunmada ve ofansta iyi işler başardık ve galip geldik." dedi.
    Defans oyuncusu Diakhate de çok önemli 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Çok iyi bir maç çıkardık. Çok disiplinli oynadık. Üst üste ikinci galibiyetini aldığımız için mutluyuz. Gelecek haftalarda daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bizi çok iyi desteklediler" diye konuştu.

KAFKAS: MÜCADELESİ YÜKSEK MAÇTI

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, Erciyesspor ile oynadıkları maçın çok zor geçtiğini ifade etti. Kafkas, “Çok mücadeleci tempolu bir maç oldu. Top bizdeyken ikinci devre 2 gol yedik. Oyunu forse etmeye çalıştık pozisyonları da bulduk. Beklemediğimiz yenilgiydi. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
    Basın toplantısına katılan Samba Sow da, bireysel hatalar sonucunda kalelerinde gördükleri goller nedeniyle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
    Hamroun ise mücadelesi yüksek bir maç olduğunu dile getirerek, “Takım olarak üzgünüz ve hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çünkü mağlubiyet aldık. Buradan beraberlik bekliyorduk.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar