Kaymakam Murat Erkan başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan ilçesinde yapılan Muaythai yarı final müsabakalarında başarılı olan sporcuları altınla ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Murat Erkan başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan ilçesinde yapılan Muaythai yarı final müsabakalarında başarılı olan sporcuları altınla ödüllendirdi.

Antrenör Ömer Uğur ve Muaythai yarı final müsabakalarında başarılı olan sporcular Gökhan Kara, Ejder Bilgi ile Eyyüpcan Subaşı’yı makamında kabul eden Kaymakam Erkan, 3 sporcuyu elde ettikleri başarıdan ötürü hem kutladı hem de altınla ödüllendirdi.

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutması nedeniyle çok önemli bir aktivite oluğunu belirten Kaymakam Erkan, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuyu tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sporculardan okuldaki derslerinde de başarılı olmalarını isteyen Kaymakam Erkan, "Spor başarısına okul başarısı da eklenirse başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle sporcuların özellikle ahlak ve davranışlarıyla gerek insanlara gerekse topluma örnek davranışlar içerisinde olmaları gerekmektedir. Biz spor ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah bu destekler ilçemize daha nice başarılar getirecektir." diye konuştu.

Antrenör Ömer Uğur ise yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü Kaymakam Erkan’a teşekkür etti. Tatvan ilçesinde yapılan Muaythai yarı final müsabakalarında başarılı olan sporculardan Gökhan Kara ve Ejder Bilgi’nin 18 Ocak’ta Antalya’da yapılacak olan Muaythai final müsabakalarında Bitlis’i temsil edeceklerini açıklayan Ömer Uğur, hedeflerinin burada da galibiyet olduğunu belirtti.

Final müsabakalarında gelip gelen sporcuların Eylül 2014’te yapılacak olan Avrupa kupasına katılmaya hak kazanacağını ve Avrupa kupasında Türkiye’yi temsil edeceklerini dile getiren Uğur, "İnşallah sporcularımız finalde de başarılı olacaklar. Bun buna canı gönülden inanıyorum. Avrupa kupasında da inşallah gerek ilimizi gerekse ilçemize büyük bir başarı daha armağan edeceklerdir. Ben tekrar spora ve sporcuya destek veren herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar