Kasımpaşa, yeni sezona Avusturya'da hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 12 günlük 2. etap kampı için geldiği Avusturya'da çalışmalarını günde iki antrenman ile sürdürüyor.Avusturya'nın Salzburg kentinde kamp yapan Kasımpaşa'da ilk antrenmanda futbolcuların oldukça...

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, yeni sezona Avusturya'da hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 12 günlük 2. etap kampı için geldiği Avusturya'da çalışmalarını günde iki antrenman ile sürdürüyor.

Avusturya'nın Salzburg kentinde kamp yapan Kasımpaşa'da ilk antrenmanda futbolcuların oldukça istekli olduğu görüldü. Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları ve pas çalışmalarıyla devam ettikleri antrenmanlarda pozisyon çalışmalarına da geniş yer ayırıyor.

Gürcü teknik adamın hem pozisyon çalışmalarında hem de yapılan çift kale maçlarda oyuncuların her hatasıyla yakından ilgilendiği gözleniyor. Özellikle çift kale maçlarda sık sık oyunu durduran ve futbolcuları uyaran Shota'nın en küçük bir hataya bile tahammül etmemesi dikkat çekiyor.

Kasımpaşa'da kaleciler, Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Eray Seyyal ve Yunus Emre Genç ise kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarnı sürdürüyorlar.

Kasımpaşa'da tamamlanan sabah antrenmanı sonrasında oyuncular dinlenmeye çekilirken günün ikinci çalışması ise TSİ 19.00'da yapılacak.

CİHAN

Yorumlar