Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde şampiyonluk isteyen Galatasaray, bu akşam Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Cim Bom'da hedef; önce rakibini devirip 3 puanı almak, sonra da yarınki derbinin sonucuna göre resmen liderlik koltuğuna oturmak!

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ligde şampiyonluk arzulayan Galatasaray, bu akşam Kasımpaşa'nın misafiri olacak. Cim Bom'da hedef; önce rakibini devirip 3 puanı almak, sonra da yarınki derbinin neticesine göre resmen liderlik koltuğuna oturmak!

Süper Lig’de Galatasaray, bu akşam deplasmanda Kasımpaşa’ya misafir olacak. Saat 19.00’da başlayacak savaş öncesi Sarı-Kırmızılılar’da tek amaç galibiyet ve peşinden maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Beşiktaş’tan almak olacak.

Fenerbahçe’ye derbide kaybettikten sonra Başakşehir’le 2-2 berabere kalan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, RTE Stadı’ndaki mücadeleden 3 puanla ayrılıp, peşinden da yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden, kendisine yarayacak bulunan sonucunda bekleyecek. Çıkış arayan ev sahibi ile Aslan’ın istatistiklerine baktığımızda Galatasaray, ligde rakibiyle deplasmanda oynadığı üst üste iki maçı da kazanamadı. 2012-13 sezonunda rakibine 2-1 yenilen Aslan, geçen sezon da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Paşa’nın evinde yüzü gülmüyor

Rakibini en son 2010-2011 sezonunun 15.haftasında 3-0’lık netice ile yenik eden Cim Bom, peşinden çıktığı 2 karşılaşmada 1 yenilgi, 1 birliktelik yaşadı. Sarı- Kırmızılılar’a konusunda iki maçtır yenilmeyen Paşa, bu sezon RTE Stadı’nda ise 5 maçtır kazanamıyor. Lacivert-Beyazlılar, en son 13. haftada Eskişehirspor’u tek golle yenik ederken, peşinden iç sahada oynadığı 5 karşılaşmanın 2’sini kaybetti, 3 birliktelik yaşadı.

Sneijder ve Burak maça hazır

Cim Bom’da Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya’nın sakatlıkları sürüyor. Hamza Hamzaoğlu’nun, savunmadaki tercihini ise değiştirdiği ve stoperde Chedjou’nun yanında, Hakan Balta’yı sahaya süreceği bildirildi. Golcü Burak Yılmaz ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in de sakatlıklarının tam şekilde düzeldiği ve mücadeleye hazır oldukları söylendi. Dün son çalışmasını oluşturan rakip Kasımpaşa’da ise sakatlık veya bu gibi bir sorun bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler

KASIMPAŞA:Ertaç, Orhan, Donk, Dvali, Sancak, Alparslan, Veysel (Sarı), Tunay, Scarione, Babel (Sarı), Adem (Sarı)
GALATASARAY: Muslera,Tarık, Chedjou, Hakan, Telles, Yasin, Hamit (Sarı), Selçuk, Olcan (Sarı), Sneijder (Sarı), Burak
STAD: Recep Tayyip Erdoğan
SAAT:19.00
HAKEM:Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

Metin Karabaş

Kaynak: FANATİK

Yorumlar