Kasımpaşa: 0 - Beşiktaş: 1 (İlk Yarı)

Stat: Recep Tayyip ErdoğanHakemler: Barış Şimşek, Ekrem Kan, Mehmet MetinKasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın, Donk, Sancak, Kerem Şeras, Andre Castro, Viudez, Oscar Scarione, İbrahim Halil Çolak, MalkiBeşiktaş: Tolga Zengin, Serdar, Sivok, Ersan Gülüm.

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa: 0 - Beşiktaş: 1 (İlk Yarı)

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Barış Şimşek, Ekrem Kan, Mehmet Metin
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın, Donk, Sancak, Kerem Şeras, Andre Castro, Viudez, Oscar Scarione, İbrahim Halil Çolak, Malki
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar, Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Oğuzhan, Necip, Fernandes, Atiba, Olcay, Almeida
Gol: Dk. 3 Almeida(Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 29 Donk, Dk. 45+1 İbrahim Halil(Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısı Siyah-beyazlı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

3. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmak istediği topu kapan Oğuzhan, sola kaçan Olcay'ı gördü. Genç oyuncu, daha sonra daha müsait durumdaki Almeida'ya çıkardı. Portekizli golcü, takımını öne geçirdi: 1-0.
9. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Olcay'ın pasında topla buluşan Almeida, daha müsait durumdaki Fernandes'i gördü. Bu oyuncunun vuruşu kalecinin ellerinde kaldı.
16. dakikada Malki'nin kafayla indirdiği topla ceza alanı içinde buluşan İbrahim Halil, kötü vurunca takımını bir golden etti.
33. dakikada Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Almeida'nın sert şutu yandan auta çıktı.
40. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Bu dakikada Donk'un büyük hatasında topu kapan Oğuzhan, cezaalanına gönderdi. Olcay'dan önce araya giren Orhan Şam, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.






CİHAN

Yorumlar