Karşıyaka Teknik Direktörü Göksu: Biz 4-1 yenilmedik, hakeme yenildik

PTT 1. Ligi 16. hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor'a 4-1 mağlup olan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, hakemleri eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Karşıyaka Teknik Direktörü Göksu: Biz 4-1 yenilmedik, hakeme yenildik

PTT 1. Ligi 16. hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor'a 4-1 mağlup olan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, hakemleri eleştirdi. Maç hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Göksu, "Hakem kardeşimin bu mücadeleyi seyredip elini vicdanına koymasını istiyorum. Biz 4-1 yenilmedik, hakeme yenildik." dedi.

PTT 1. Ligi 16. hafta maçında Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri 90 dakikayı değerlendirdi. Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, oyuncularının 12. ve 15. dakikada iki sarı kart gördüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"İyi başlayan biziz, iyi mücadele eden biziz. Ancak o sarı kartlar sindiriyor sizi. İkinci devre sahadayız, tamam beraberlik golünü attılar, ondan sonra penaltı var. Futbolcunun yüzüne çarpan top penaltı ile neticelendi. Ondan sonra maç koptu. Rakip sahada iyi mücadele eden biziz, ama hakem kardeşimin bu mücadeleyi seyredip elini vicdanına koymasını istiyorum. Biz 4-1 yenilmedik, hakeme yenildik."

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise havanın soğuk olması nedeniyle takımının da ilk yarıya soğuk başladığını bildirdi. Takımının ilk yarı boyunca donuk olduğunu ifade eden Ertekin, "Ancak ikinci yarıda havayla birlikte ısındılar. Sahayı da ısıttılar." diyerek, şöyle konuştu:

"20-25 dakika müthiş bir tempo yaptılar. Bu tempoda da golleri bulduk. Bütün arkadaşlarımız hem kupada hem ligde çok iyi işler yaptılar. Balıkesir ve Balıkesirspor adına hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum. Bugün de bu 3 puan bizi taçlandırdı diye düşünüyorum. Şu andan itibaren Manisaspor maçına odaklanmaya çalışacağız."
CİHAN

Yorumlar