Kardemir Karabükspor: 0 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHakemler: Süleyman Abay, Erdinç Sezertam, Mehmet Cem HanoğluKardemir Karabükspor: Waterman, İshak Doğan, Mabiala (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor: 0 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Süleyman Abay, Erdinç Sezertam, Mehmet Cem Hanoğlu
Kardemir Karabükspor: Waterman, İshak Doğan, Mabiala (Dk. 45 Murat Akça), Yiğit İncedemir, Erdem Özgenç, Furkan Özçal, Musa Çağıran, Samba Sow, Erkan Kaş, Michael Eneramo, İlhan Parlak
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Özer Hurmacı, Colman, Zokora, Olcan Adın, Adrian Mierzejewski, Emre Güral,
Gol: Dk. 10 Emre Güral (Trabzonspor)
Sarı kart: Dk. 33 Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını konuk Trabzonspor, Emre Güral'ın golüyle 1-0 önde tamamladı.

Karadeniz derbisinde yaralı Trabzonspor, Karabük'ün konuğu oldu. Sezonun ikinci yarısına Beşiktaş ve Çaykur Rizespor beraberlikleri ile başlayan, geçen hafta da kendi evinde Akhisar Belediyespor'a kaybeden Trabzonspor Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kötü gidişe dur demek istiyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevini Hami Mandıralı yapıyor. Bordo-mavililer’de sakat Bamba ve Malouda’nın yanı sıra Henrique de kadroda yok.

2. dakikada Kardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Mabiala'nın uzunda pasında İlhan kafayla topu defansın arkasına indirdi. Eneramo topla buluştu, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

8. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada soldan Mustafa Yumlu'nun pasında ceza sahası sol çapraz içinde topla buluşan Gustavo Colman, vuruş açısını yakaladıktan sonra sağ ayağı ile uzak kale direğine doğru vuruşunu yaptı. Şutunda kaleci Boy Waterman son anda topu kornere çeldi.

10. dakikada Trabzonzspor öne geçti. Bu dakikada Adrian'ın soldan çapraza kaçıp içeriye çıkardığı top önce Kardemir Karabükspor defansından sekti, Emre topla buluştu, vuruşunda top İshak Doğan'dan sekti, Emre dönen topa dokundu ve meşin yuvarlağı ağalara gönderdi: 0-1.

21. dakikada Kardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada sol çaprazdan Furkan Özçal'ın ceza sahasına gönderdiği topa Erkan Kaş sert vurdu. Trabzonspor'dan Aykut Demir yatarak ayaklarıyla müdahale etmek istedi ancak top sekti ve yerdeki Aykut Demir'in eline de çarparak direğin dibinden kornere çıktı.

Bu pozisyonda Kardemir Karabüksporlu oyuncular penaltı itirazında bulundular ama maçın hakemi Süleyman Abay itibar etmedi.

26. dakikada kaleyi tam cepheden gören açıdan kazanılan serbest vuruşu Erdem Özgenç kullandı, düzgün ve sert şutu barajı geçti, kaleci Onur Kıvrak güçlükle yumrukladı ve gole izin vermedi.

38. dakikadaKardemir Karabükspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada soldan Erkan Kaş'ın ceza sahasına gönderdiği topu İlhan Parlak kaleye vurdu. Yiğit İncedemir bekletmeden kaleye tamamladı, defanstan Aykut Demir'e de çarpan top üst çatala giderken kaleci Onur Kıvrak ani bir refleksle meşin yuvarlağı üstten kornere tokatladı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan dakikalarında iki takımın çabası da başka gol getirmeyince devre konuk Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğünde sona erdi.
CİHAN

Yorumlar