Kardemir Karabükspor: 0 - Elazığspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin ŞeyhoğluHakemler: Özgür Yankaya, Ali Saygın Ögel, Cemal BingülKardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Murat Akça, Yiğit İncedemir, İshak Doğan, Samba Sow, Furkan Özçal, Jugurtha Hamroun, İlhan Parlak, Ahmet İlhan Özek, Michael Ener.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor: 0 - Elazığspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Özgür Yankaya, Ali Saygın Ögel, Cemal Bingül
Kardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Murat Akça, Yiğit İncedemir, İshak Doğan, Samba Sow, Furkan Özçal, Jugurtha Hamroun, İlhan Parlak, Ahmet İlhan Özek, Michael Eneramo
Elazığspor: Vanja Ivesa, Çağlar Birinci, Marvin, Fabio Bilica, Pape Habib Sow, Mehmet Nas, Serdar Gürler, Tanju Kayhan, Onur Ayık, Tidiane Sane, Deniz Yılmaz

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında, Kardemir Karabükspor ile Elazığspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısında iki takımın da çabası gol getirmedi ve devre 0-0 berabere sona erdi.

Kendi sahasında oynadığı son 3 maçı da kazanan Kardemir Karabükspor, deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Elazığspor'u konuk ediyor. Ligin istikrarlı ekiplerinden olan ancak son 2 maçta bir galibiyet bir de beraberlik alan Kardemir Karabükspor, seyircisini yeniden mutlu etmenin peşinde.

Elazığspor ise teknik direktör Okan Buruk'la 2. yarıda çıkış yakaladı. Buruk'un talebeleri, son 2 lig maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı ve averajla da olsa düşme potasının üzerine çıktı. Konuk ekipte hedef, alınan galibiyetlerin Karadeniz deplasmanında alınacak puan ya da puanlarla şans eseri olmadığını göstermek.

Ev sahibi ekibin en büyük kozu kendi sahasında oynayacak olması, konuk ekibin dezavantajı ise deplasmanlarda alınan kötü sonuçlar.

38. dakikada gelişen Kardemir Karabükspor atağında Uğur Uçar'ın sağ kanattan taşıyıp yaptığı ortada ceza sahası içinde Michael Eneramo yükselip kafayı vurdu, ancak kaleci Vanja Ivesa'yı aşan top üst ağlarda kaldı.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve iki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı zorlu 90 dakikanın ilk 45 dakikası başladığı gibi sona erdi ve devre 0-0 sona erdi.
CİHAN

Yorumlar