Karabüksporlu futbolcuların hedefi ligde kalıcı olmak

- Forvet oyuncusu Serdar Deliktaş: "Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefliyoruz" - Defans oyuncusu Hakan Aslantaş: "Ligin asansör takımı olmak istemiyoruz. 34 haftalık zor ve uzun bir maraton bizi bekliyor"

Google Haberlere Abone ol
Karabüksporlu futbolcuların hedefi ligde kalıcı olmak


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabüksporlu oyuncular ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen forvet oyuncusu Serdar Deliktaş, Kardemir Karabükspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takımda hiç yabancılık çekmedim. Yeni sezon hazırlıklarımız çok iyi bir şekilde devam ediyor. Hocamız genç ve dinamik birisi. Bu özelliklerini takıma yansıtıyor. İlk hedefimiz ligde kalıcı olmak." ifadelerini kullandı.

Lige yeni çıkmalarına rağmen yabancısı olmadıklarına dikkati çeken Serdar, en yüksek puanı alarak rahat bir sezon geçirmek istediklerinin kaydetti.

Açıklamada ayrıca, Karabük temsilcisine gelerek doğru bir adım attığını ifade eden defans oyuncusu Hakan Aslantaş'ın şu görüşlerine yer verildi:

"Sezonun nasıl geçeceğini kimse bilemez. Ligin asansör takımı olmak istemiyoruz. 34 haftalık zor ve uzun bir maraton bizi bekliyor. Bu kulüp ve şehir bunu hak etmiyor. 34 hafta ne olursa olsun taraftarımız bizi desteklemeli. Bazen kötü dönem ve düşük performans sergilediğimiz zamanlar olabilir."

Öte yandan, Bolu'nun Karacasu beldesindeki bir otelde, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde devam eden idmanlarda koşu, pas, istasyon ve top kapma çalışması yapıldığı belirtildi.

Diğer yandan, Karadeniz temsilcisinin, Bolu kampının ardından 22 Temmuz-5 Ağustos'ta Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

Yorumlar