"Kano sporunu hak ettiği yere taşımaya çalışacağız"

- Kano Federasyonunun yeni başkanı Kabakçı: "Kano ailesinin yanı sıra spor teşkilatıyla da uyumlu ve dayanışma içerisinde olmayı temel bir öncelik kabul ediyoruz"

Google Haberlere Abone ol
"Kano sporunu hak ettiği yere taşımaya çalışacağız"

ANKARA (AA) - Kano Federasyonunun yeni başkanı Alper Cavit Kabakçı, kano sporunu hak ettiği yere taşımak için çalışacaklarını ifade etti.

Kabakçı, yaptığı yazılı açıklamada, federasyonun kurulması sürecinde ve bugüne kadar elde ettiği başarılarda eski başkan Sami Mengütay'ın büyük emekleri olduğunu ancak bunları yeterli görmedikleri için yönetime talip olduklarını belirtti.

Bundan sonra yeni bir ekiple yeterli görmedikleri alanlardaki boşlukları kapatmaya çalışacaklarını vurgulayan Kabakçı, "Bugüne kadar kano sporuna önemli katkı sağlamış olan hiçbir kimseyi yok saymadan, geniş ve temsil gücü yüksek bir takım kuracağız. Son derece güçlü isimlerden oluşan yönetim kurulumuzun önderliğinde oluşturacağımız yeni takımla kano sporunu hak ettiği yere taşımaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kabakçı, istişareye önem veren bir anlayışa sahip olacaklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Her zaman sizin görüş, öneri ve eleştirilerinize değer verecek, işlerimizi istişare ile sürdürmeye önem vereceğiz. Kano ailesinin yanı sıra spor teşkilatıyla da uyumlu ve dayanışma içerisinde olmayı temel bir öncelik kabul ediyoruz. Ancak böylelikle hem tesisleşme hem de bütçe imkanlarının genişletilmesinin mümkün olabileceğini gayet iyi biliyoruz. Sadece kendi içerisinde değil, spor camiası ve ilgili diğer sektör ve kurumlarla da barışık olmayı ve dayanışma içerisinde olmayı önemsiyoruz."

Yorumlar