Kahramanmaraşspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı ge.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraşspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktıklarını söyledi.

Maçın talihsiz bir golle başladığını belirten Arslan, "Öncelikle zor bir maç oldu. Maraş takımı matematiksel olarak düşmemek için son hamlelerini yapmak zorundaydı ve bay haftasından sonra sadece 15 gün bizim maça hazırlandı. Bizim için de şampiyonluk yolunda önemli bir virajdı çünkü önümüzdeki hafta bay haftasına giriyoruz. Maç talihsiz bir golle başladı, hiç beklemediğimiz anda enteresan bir gol yedik. Onun şokunu atlattıktan sonra da önemli gol ayaklarımızla öne geçtik. Maraş son 6-7 dakika haricinde maç boyunca bize rahat futbol oynattırmadı. Ama bizim için güzel bir 3 puan oldu." diye konuştu.

Turuncu-beyazlı takımın kalecisi Orkun Uşak’ta, bir anlık hatasının golle sonuçlandığını belirtti. Kendileri için zor bir maç olduğunu aktaran tecrübeli file bekçisi, "Ligdeki konumumuz itibariyle maçın zor geçeceği belliydi, benim hatam yüzünden bir de gol yedik. Ama çabuk toparlanarak ilk yarıyı galibiyetle kapattık. İkinci yarıda da zaten istediğimiz oyunu sahaya tamamen yansıtarak bir gol daha bulup rakibimiz yendik." dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ ÜZGÜN

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, karşılaşmanın sonucunu bireysel hataların belirlediğini anlattı. Oyuncularının tüm gücüyle sahada mücadele ettiğini ifade eden Şerit şunları kaydetti:

"Tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu maçta düşündüklerimizi sahaya yansıttık ancak yediğimiz gollerde bireysel hatalar ön plana çıktı. Ortaya koyduğumuz mücadele, yakaladığımız pozisyonlar bizim adımıza sevindirici, rakibimiz bizden kalite olarak üstün oldu. Yetenekli oyuncuları gol pozisyonlarında muvaffak oldular ve 3-1’lik sonuç rotaya çıktı."

Kahramanmaraşspor takım kaptanı Serkan Özsoy da, 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini ancak şansız bir şekilde yenen 2 golle sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar