Kahramanlı: Hedefimiz Süper Lig

Olağanüstü kongreye giderek güven tazeleyen PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı öncelikli hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanlı: Hedefimiz Süper Lig

Olağanüstü kongreye giderek güven tazeleyen PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı öncelikli hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti. Kahramanlı yaptığı açıklamada kente defalarca şampiyonluk yaşatan bir kulüp olarak başarıya bir yenisini daha eklemeye hazırlandıklarını söyledi.

Bunun için sezon başından bu yana ciddi çalışmalar yaptıklarını ancak maddi sıkıntılar başta olmak üzere bu süreçte çeşitli sorunlar da yaşadıklarını ifade eden Kahramanlı, bunlara çözüm üretebilmek için olağanüstü kongre kararı alarak yönetimi güçlendirdiklerini vurguladı.

Yeni oluşan yönetimin maddi ve manevi takımın arkasında olmak isteyen kent sevdalılarından oluştuğunu dile getiren Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Bu yeni yönetimin öncelikli hedefi Spor Toto Süper Lig’e yeniden adım atmak. Bunun için plan ve projeler hazır. Gerekli adımlar hızla atılacak. Kongre öncesinde Vali başka olmak üzere kent dinamikleri ve kente hizmet etmek için göreve talip olan adaylarla parti ayrımı yapmaksızın bir araya geldik. Nitekim hepsi de koşulsuz şartsız takımın arkasında olacaklarını taahhüt ettiler. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreç, dünden çok daha iyi olacak."

Geçmişi başarılarla dolu olan Mersin İdmanyurdu’nun gerek kenti gerekse takımı ve taraftarıyla Süper Lig’e yakışan bir kulüp olduğunun altını çizen Kahramanlı, şimdiye kadar kulüpten desteklerini esirgemeyerek 12. adam olan taraftarın bugünden sonra da kulübe sahip çıkmalarını istedi.

Başkan Kahramanlı, yeni yönetimin alt yapı ve tesisleşme konularında da bazı projeler hazırladıklarını, bunları en kısa sürede hayata geçirmek için kolları sıvayacaklarını sözlerine ekledi.

Kahramanlı, geride kalan haftasonunda Manisaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür etti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken son galibiyetin takımdaki motivasyonu üst düzeylere çıkardığını anlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Manisaspor bizim gibi zirve mücadelesi veren bir takımdı. Bu yüzden maçın önemi daha da artıyordu. Galip gelen taraf, zirveye bir adım daha yaklaşırken, mağlup taraf yarışı geriden takip etmeye başlayacaktı. Bu bilinçle çıktığımız sahadan haklı bir galibiyet alarak gücümüzü tüm lige gösterdik. Galibiyet serisini bundan sonra da sürdürerek Mersin’e bir şampiyonluk daha yaşatmak istiyoruz."
CİHAN

Yorumlar