Kafkas: Yerimizi korumak istiyoruz

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla ilk beş takım arasında yer alan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, ligdeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kafkas: Yerimizi korumak istiyoruz

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla ilk beş takım arasında yer alan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, ligdeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, 15 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor. Antrenmanda futbolcular, Life Kinetik çalışmasında dikkat, algılama, çabuk ve doğru karar verme yeteneklerini geliştirmek için küçük toplarla ritim koordinasyonu ve denge hareketleri yaptı.

Ligdeki yerlerini korumak istediklerini belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Oldukça zor bir maç ve Trabzonspor'un çok iyi bir kadrosu var. Etkili oyuncuları olan özel bir takım. Saha ve seyirci avantajını kullanıp maçı kazanmak istiyoruz. İkinci devreye ilk devre olduğu gibi iyi bir başlangıç yaptık. Gençlerbirliği takımını deplasmanda yenmek kolay iş değildi. Üst sıralara iki elle tutunduk ve yerimizi korumak istiyoruz. Moralliyiz, oyuncularıma çok güveniyorum. Bu maçta kapalı tribünün bir kısmı da açılacak. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Coşkulu heyecanlı bir maç olacak." şeklinde konuştu.

MAÇ MAÇ DEĞERLENDİRİYORUZ

Avrupa hedefi koyup koymadıkları yönündeki sorular üzerine Kafkas, "Bunları dillendirmek çok doğru değil. Biz maç maç değerlendiriyoruz. Önümüzdeki Trabzonspor maçını nasıl kazanırız ona bakmak lazım. Nasıl başladığınız önemli değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Sezon sonu iyi bir yerde olursak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

Eneramo için ise tecrübeli teknik adam, "Kendisi Beşiktaş'ta fazla süre bulamadı. Kalitesi, oyunculuğu ve kişiliğini bildiğimiz biri. Bu tür şehirlere oyuncu getirmenin sıkıntıları var. Transfer yapmak çok kolay iş değil. Eneramo adına ve takım adına çok mutlu oluyoruz. Devamını getirir inşallah. Takımda kart cezalısı olarak Uğur var ve yerine Erdem'i oynatacağız. Kart sınırında olan oyuncularımız var. Bunlar normal, yeter ki kötü sakatlıklar olmasın. Kart cezalısı olanların yerine diğer oyuncular yer bulacak. Takım kadromuz da geniş." dedi. CİHAN

Yorumlar