Kadınlar Euroleugue'de kuralar çekildi

Kadınlar Euroleague’de 2014-2015 sezonunun kura çekimi Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşti.Kuraya 1. torbadan katılan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, B Grubu’nda Bourges Basket (Fransa), Famila Schio (İtalya), Imos Brno (Çek Cumhuriyeti),...

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar Euroleugue'de kuralar çekildi

Kadınlar Euroleague’de 2014-2015 sezonunun kura çekimi Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşti.

Kuraya 1. torbadan katılan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, B Grubu’nda Bourges Basket (Fransa), Famila Schio (İtalya), Imos Brno (Çek Cumhuriyeti), Kayseri KASKİ,(Türkiye)Avenida, ( İspanya) Energa Torun (Polonya) ve Nadezhda (Rusya) ile eşleşti.

Galatasaray Odeabank ise A Grubu’nda UMMC Ekaterinburg, Good Angels Kosice, ZVVZ USK Prag, Dinamo Kursk, BLMA, Wisla Can-Pack ve CSU Alba IUlia takımlarıyla mücadele edecek. .

Normal sezon grup maçları 5 Kasım’da başlayacak. 8’erli 2 gruptan oluşan normal sezonda gruplarını ilk 4’te bitirecek ekipler play-off’lara yükselecek.

Değişen statü gereği bu sezon sekizli finaller uygulamasına son verirken, çapraz eşleşen takımlar gruplarını 1. ve 2. sırada tamamlayacak ekiplerin saha avantajını elinde bulunduracağı çeyrek finalde birbirlerine rakip olacaklar. Bu turda 3 galibiyete ulaşacak olan takımsa tıpkı erkekler Euroleague’de olduğu gibi adını Final Four’a yazdıracak.

Çeyrek final play-offları Mart ayı içerisinde oynanırken Final Four salonunun neresi olacağı da bu dönemde açıklanacak. Final Four 10-12 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. CİHAN

Yorumlar