Jürgen Klinsman: İlk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmalıyız

Amerika Birleşik Devletleri(ABD) Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsman, Belçika karşısında ilk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmaları gerektiğini söyledi.2014 Dünya Kupası ilk 16 maçında Belçika ile karşılaşacak ABD'de...

Google Haberlere Abone ol
Jürgen Klinsman: İlk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmalıyız

Amerika Birleşik Devletleri(ABD) Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsman, Belçika karşısında ilk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmaları gerektiğini söyledi.

2014 Dünya Kupası ilk 16 maçında Belçika ile karşılaşacak ABD'de teknik direktör Jürgen Klinsman ve takım kaptanı Clint Dempsey, basına açıklamalarda bulundu.

Jürgen Klinsman, Belçika'nın oyunu sonuna kadar götürebilen, her zaman ritmini koruyabilen, konsantre olabilen ve son dakikalarda sonucu değiştirebilecek goller atabilen bir takım olduğunu belirterek, "Dolayısıyla gerçek bir mücadele için hazır olmak zorundayız. Ve fırsatlar bize geldiğinde kullanabilmeli, onlara geldiğinde korunabilmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Şansların eşit olduğunu dile getiren Klinsman, şöyle konuştu: "Şu an oyunlar eşit, bunu her yerde görebilirsiniz. Herşey mümkün. Dünya Kupası’nda kalan tüm takımlar için her şey mümkün. Bu yüzden çok iyi hazırlandık. Uyanık olmalıyız. İlk saniyeden itibaren diri, cesaretli olmalıyız ve iler doğru saldırmalıyız."

Takım kaptanı Clint Dempsey ise "Sizi tüm söyleyebileceğim hazırlanabileceğimiz en iyi şekilde hazırlandık, oyun için heyecanlıyız ve Jürgen’in söylediği gibi gerçekten açız. Sadece gruptan çıkmak bizim için yeterli değil. Bu Dünya Kupası'nda gerçekten ileri gitmek istiyoruz ve bazıları için bu son şans. Dolayısıyla en iyisini yapmak istiyoruz ve eminimki yapabildiğimizin en iyisini ortaya koyarsak pozitif bir sonuç alacağız." CİHAN

Yorumlar