Jones: Fenerbahçe'nin kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz

Beşiktaş'ın Amerikalı futbolcusu Jermaine Jones, hafta sonu oynanacak derbide Fenerbahçe'ye şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Jones: Fenerbahçe'nin kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz

Beşiktaş'ın Amerikalı futbolcusu Jermaine Jones, hafta sonu oynanacak derbide Fenerbahçe'ye şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceklerini söyledi.
    Jones, Fenerbahçe'nin derbiyi kazanması halinde şampiyonluğu kutlayacağının hatırlatılması üzerine, "Bu konu hakkında düşünmedik, konuşmadık da. Bizim 3 puana ihtiyacımız var. Ligi en yukarıda bitirmek için, Galatasaray'ın üstünde tamamlamak için dolayısıyla Fenerbahçe'nin ne yapacağı hakkında hiçbir şey konuşmuyoruz ve düşünmüyoruz. Ama netice itibariyle kendi evimizde 3 puanı almak istiyoruz ve Fenerbahçe'nin kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz." dedi.
    Sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu,
"Torku Konyaspor maçı Beşiktaş forması altında bence oynadığım en iyi maçtı. Önümüzdeki mücadele de çok önemli. Ben de böyle büyük maçları gerçekten çok severim. Biz de bu maça hazırlanıyoruz." şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE'Yİ YENEREK ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTİYORUZ'

    Jones, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda büyük bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduklarını göstermek istediklerini ifade etti.
    Fenerbahçe derbisine çok sıkı hazırlandıklarını dile getiren yıldız futbolcu, "O kadar iyi hazırlanıyoruz ki maç öncesi gerginliğini, pek çok diğer büyük liglerde olduğu gibi burada da görebiliyorsunuz. Antrenmanda ufak bir tartışma çıktı iki arkadaşımız arasında. Büyük maç öncesi hazırlıklarında bu tür gerginlikler olabiliyor. Almanya'da,İspanya'da, İngiltere'de görebiliyorsunuz. Şu anda biz son derece hazırız. Evimizde büyük bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TAKIM VE TARAFTARLAR OLARAK HAKEM ÜZERİNDE BASKI KOYMAMIZ LAZIM"

    Beşiktaş'a karşı verilen hakem kararlarının tartışıldığının geçen hafta Torku Konyaspor'la oynanan maçta da içinde olduğu bir pozisyonun sorulması üzerine Jones, "Maçın en sonunda bana yapılan çok net şekilde fauldü. Orada faul verilseydi maç bizim üstünlüğümüzle sona erecekti. Nihayetinde hakem orada faulü vermedi. Top döndü gol oldu ve maç berabere bitti. Ben hakemler arasında konuşmayı sevmem. Sadece bu karar hakkında bir şey söyleyebilirim. Ama geneline baktığımızda evimizde oynadığımız maçlarda özellikle takım ve taraftarlar olarak hakemler üzerinde baskı koymamız lazım. Bizim aleyhimize çalınan düdüklerin daha adil olmasını sağlamamız lazım." cevabını verdi.
CİHAN

Yorumlar