İsviçre'nin fişini Angel Di Maria çekti

Dünya Kupası son 16 turunda Arjantin, uzatmalara giden maçta İsviçre'yi 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen taraf olurken, İsviçre'nin fişini 118. dakikada Angel Di Maria çekti.Normal süresi golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmada...

Google Haberlere Abone ol
İsviçre'nin fişini Angel Di Maria çekti

Dünya Kupası son 16 turunda Arjantin, uzatmalara giden maçta İsviçre'yi 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen taraf olurken, İsviçre'nin fişini 118. dakikada Angel Di Maria çekti.

Normal süresi golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmada İsviçre ilk yarıda birçok net fırsattan yararlanamadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Arjantin'in baskısı ise bir türlü sonuç vermedi.

Ancak karşılaşmanın 118. dakikasında Lionel Messi'nin asistinde Real Madridli Angel Di Maria topu köşeden ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0'a getirdi.

Bu sonucun ardından İsviçre Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'na veda ederken Arjantin bir üst tura yükselen ekip oldu. Arjantin'in çeyrek finaldeki rakibi ise bu gece TSİ 23.00'te oynanacak olan Belçika - ABD maçında turu geçen takım olacak.

CİHAN

Yorumlar