İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü'nün lansmanı yapıldı

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor adı altında mücadele eden kulüp Süper Lig'e yükseldikten sonra ismini İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü olarak değiştirdi.Çırağın Palace Kempinski Otel'de gerçekleştirilen lansman...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü'nün lansmanı yapıldı

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor adı altında mücadele eden kulüp Süper Lig'e yükseldikten sonra ismini İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü olarak değiştirdi.

Çırağın Palace Kempinski Otel'de gerçekleştirilen lansman toplantısında İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulubü'nden futbol haklarını tamamen aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bundan sonra belediye çatısı altında futbol olmayacak. Doğru model olmak önemlidir. Futbol takımının İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak anılmasından dolayı böyle bir ihtiyaç vardı. Belediye olarak futbolun içinde olmama kararı aldık. İsmimizi de İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak değiştirdik."

Takımın talihsizlik yaşayıp ligden düştükten bir yıl sonra tekrar Süper Lig'e yükseldiğini belirten Gümüşdağ, "Şimdi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak dolayısıyla yeni bir takım oluşturacağmıza inanıyorum. Kulübün yeni bir stada ihtiyacı vardı. Başakşehir'de 17.800 kişilik yeni bir stat açtık. Sezon öncesi bu stadın açılışını gerçekleşiterceğiz." diye konuştu.

Tanıtım toplantısının bitiminde İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü'nün yönetim kurulu üyeleri ile yeni logoları basın mensuplarına tanıtıldı.

CİHAN

Yorumlar