İspanyol elçi, futbol kampını ziyaret etti

İspanya Başkonsolosu Pablo Benavides Orgaz, Darüşşafaka Maslak Tesisleri'nde gerçekleştirilen Valencia Futbol Kampı'nı ziyaret etti.Ziyarette İspanya Başkonsolosu Pablo Benavides Orgaz'e Darüşşafaka Başkanı M. Talha Çamaş da eşlik etti....

Google Haberlere Abone ol
İspanyol elçi, futbol kampını ziyaret etti

İspanya Başkonsolosu Pablo Benavides Orgaz, Darüşşafaka Maslak Tesisleri'nde gerçekleştirilen Valencia Futbol Kampı'nı ziyaret etti.

Ziyarette İspanya Başkonsolosu Pablo Benavides Orgaz'e Darüşşafaka Başkanı M. Talha Çamaş da eşlik etti. Antrenörler ve çocuklarla sohbet eden Başkonsolos Pablo Benavides'e ziyaretinin ardından Valencia forması hediye edildi.

Bu arada kısa bir açıklama yapan Pablo Benavides, Darüşşafaka'nın sosyal sorumluluk kapsamındaki bu projesinin önemine değinerek, İspanya olarak bu tür faliyetlerden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Pablo Benavides, İspanya Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'nda gruptan çıkma şansını yitirmesiyle ilgili de başarının ve başarısızlığın neden kaynaklandığını herkesin bildiğini, gündemlerinin ise İspanya'da yeni kralın taç giymesi olduğunu sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar