İspanya'da şampiyon son haftada belli olacak

İspanya La Liga'nın 37. haftasında Atletico Madrid evinde Malaga ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk son haftaya kaldı.İspanya La Liga'nın 37. haftasında Atletico Madrid evidne Malaga ile karşı karşıya geldi. Vicente Calderon Stdı'nda oynanan...

Google Haberlere Abone ol
İspanya'da şampiyon son haftada belli olacak

İspanya La Liga'nın 37. haftasında Atletico Madrid evinde Malaga ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk son haftaya kaldı.

İspanya La Liga'nın 37. haftasında Atletico Madrid evidne Malaga ile karşı karşıya geldi. Vicente Calderon Stdı'nda oynanan ve Atletico'nun mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıktığı mücadele 1-1 sona erdi.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta 66. dakikada Samuel'in golü ile Malaga öne geçerken, Atletico Madrid'in cevabı 74. dakikada Toby Alderweireld'den geldi. Kalan dakikalarda Atletico Madrid'in baskısı yetmedi ve mücadele 1-1 sona erdi. Malaga'da ayrıca 88. dakikada Angeleri kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Öte yandan Atletico Madrid'de milli oyuncumuz Arda Turan ilk 11'de başladığı mücadelede 70 dakika sahada kaldı. Malaga'da ise Amrabat 90 dakika sahada yer aldı.

Bu skorun ardından Atletico puanını 89 yaptı ve 2. sıradaki Barcelona'nın Elche ile 0-0 berabere kalması sonrasında 3 puanlık puan farkını korudu. Kırmızı - beyazlı ekip bu mücadeleyi galibiyetle tamamlaması durumunda şampiyonluğa ulaşacaktı. Malaga ise 42 puanla 13. basamakta kaldı.

La Liga'nın 38. haftası final mücadelesine sahne olacak. Barcelona ile Atletico Madrid, Camp Nou'da karşı karşıya gelecek. Atletico bu mücadelede yenilgi almaması durumunda şampiyonluğu elde edecek.

CİHAN

Yorumlar