Irkçı tezahürata 2 maç seyircisiz

Rusya Premier Ligi'nde Torpedo Moskova ile Zenit arasında oynanan maçta Brezilyalı golcü Hulk'a ırkçı içerikli tezahüratta bulunulduğu gerekçesiyle Torpedo Moskova'ya 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol
Irkçı tezahürata 2 maç seyircisiz
Rusya Premier Ligi'nde Torpedo Moskova ile Zenit içerisinde oynanan maçta Brezilyalı golcü Hulk'a rasist muhteviyatlı tezahüratta bulunulduğu gerekçesiyle Torpedo Moskova'ya 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Rusya Futbol Federasyonu’ndan yapılan izahatda, Torpedo Moskova ile Zenit içerisinde geçen pazar oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmada Zenit’in Brezilyalı yıldızı Hulk’a yapılan rasist tezahürat itibarıyla Torpedo Moskova’ya muhtelif cezalar verildiği söylendi.

Torpedo Moskova 4635 avro nakit cezasının yanı dizi konusunda yapacağı 2 lig maçında beyhude tribünlere oynayacak. Açıklamada, olayın tekrarlanması şeklinde kulübe daha katı cezalar verileceği de vurgulandı. Bu kararla Torpedo Moskova, bu sezon ikinci defa tıpkı gerekçeyle ceza aldı. Rusya Premier Ligi’nin 8. haftasında Dinamo Moskova’nın Torpedo Moskova’ya misafir bulunduğu mücadelede, bu defa Dinamo Moskova’dan Christopher Samba taraftarların rasist tezahüratına maruz kalmıştı. Rus temsilcisine ise 1 maç kısmi tribün kapama cezası verilmişti.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar