İrfan Saraloğlu: Çok üzüntülüyüz

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Süper Lig’den küme düştükleri için çok üzüntülü olduklarını ve şehirde herkesin takıma sahip çıkarak tekrar Süper Lig’de olmayı arzu ettiklerini söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında...

Google Haberlere Abone ol
İrfan Saraloğlu: Çok üzüntülüyüz

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Süper Lig’den küme düştükleri için çok üzüntülü olduklarını ve şehirde herkesin takıma sahip çıkarak tekrar Süper Lig’de olmayı arzu ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona eren Elazığspor – Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Saraloğlu, “Maçın değerlendirmesi kolay değil. Mücadele etmeye çalıştık. Birkaç pozisyonumuz oldu. Belki bir penaltı golümüz olabilirdi. Küme düştük. Hepimiz üzüntü içindeyiz. Buraya mutlu bir şekilde gelmek isterdik. Ama olmadı. Çok fazla konuşamıyorum. Mazur görün. En kısa sürede tekrar Elazığ’da Süper Lig maçlarını görmeyi arzu ediyoruz. Şehrin ve herkesin takıma sahip çıkması lazım. Çok üzüntülüyüz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar