İrfan Buz: Trabzonspor maçı kolay değil ama kazanmak istiyoruz

Bursaspor’da, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında önümüzdeki pazar günü Bursa Atatürk Stadı’nda kadın ve çocuk taraftarlarının önünde konuk edeceği Trabzonspor maçında tek hedef; galibiyet. Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz,...

Google Haberlere Abone ol
İrfan Buz: Trabzonspor maçı kolay değil ama kazanmak istiyoruz

Bursaspor’da, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında önümüzdeki pazar günü Bursa Atatürk Stadı’nda kadın ve çocuk taraftarlarının önünde konuk edeceği Trabzonspor maçında tek hedef; galibiyet.

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Ligde son 3 haftaya girdik. Kolay bir maç değil. Onlarında bir hedefi var. Ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz." dedi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman sonrası saha kenarında düzenlediği basın toplantısında konuşan İrfan Buz, Trabzonspor maçının zor geçeceğini söyledi. Buz, şunları kaydetti:

"Trabzonspor karşısına bayan ve çocuk taraftarların desteği ile çıkacağız. Ligde son 3 haftaya girdik. Kolay bir maç değil. Onlarında bir hedefi var. Ne olursa olsun biz kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynuyoruz. Maalesef Gençlerbirliği maçındaki sonuçtan sonra neredeyse Avrupa hedefimiz yok oldu. Bayan ve çocuk taraftarlarımızın önünde kazanmak istiyoruz."

EKSİĞİMİZ FAZLA

Trabzonspor maçında kadrodaki futbolcuların durumu hakkında bilgi veren Buz, çok fazla eksik futbolcusunun bulunduğunu söyledi. Buz, "Maalesef çok fazla eksiğimiz var. Biraz talihsizlik oldu. Renato Civelli’nin maça yetişmesi zor görünüyor. Serdar Aziz sezonu kapattı. Dün antrenmanda Michael Basser sakatlandı ve sezonu kapattı. Bugünde Ferhat’ın ayağında bir açılma meydana geldi. Şamil cezalı. Ancak bunların arkasına sığınmayacağız. Kadromuzda yer alan futbolcularımız var." diye konuştu.

GENÇLERE FIRSAT VERECEĞİZ

Bir gazetecinin, "Kalan haftalarda genç futbolculara şans vermeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu cevaplandıran Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz şunları söyledi:

"Gençlere tabii ki şans vermek istiyoruz. Enes Ünal belli bir oranda oynuyor. Furkan Soyalp, Harun ve diğerleri de önümüzdeki yıl yine bu takımın bir parçası olacak. Ama bu haftaki rakibimiz Trabzonspor’un da bir hedefi var. Ne olursa olsun sahaya çıkıp oynamak zorundayız."

CİHAN

Yorumlar