İrfan Buz: Kasımpaşa maçında puanlar almak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktör İrfan Buz, ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa karşısında puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Buz: Kasımpaşa maçında puanlar almak istiyoruz

Bursaspor Teknik Direktör İrfan Buz, ligin 29. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa karşısında puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.
Özlüce Tesisleri'nde antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen genç teknik adam, geçtiğimiz hafta 4-3 kazandıkları Sivasspor maçını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Buz, kendi sahalarında 4-3 kazanarak 37 puana ulaşmanın önemli olduğunu kaydetti. Buz, bu maçta defansta bir takım eksiklikler gördüklerini ve bunları gidermek için de çalıştıklarını kaydetti.
    Başarılı çalıştırıcı, Kasımpaşa maçı için ise şunlarıifade etti:
     "Kasımpaşa çok iyi bir takım. Kendi sahasında bizi ağırlayacak. Bizim içinde 37 puandan sonra Kasımpaşa'ya gidip orada puan ve puanlar çıkarmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Puanlar için gideceğiz. Mücadele edeceğiz, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum."
     Bir gazetecinin, "Futbolcuların kafasında Galatasaray maçı var?" şeklindeki sorusu üzerine Buz, şunları dile getirdi: "Hayır desem yalan olur. Onlara şunu söyledim, öncelikle lige bakmamız lazım. Öncelikle Kasımpaşa maçına odaklanmamız gerekiyor. Ama kesinlikle futbolcularımız düşünebilir. Kasımpaşa da bunu bekleyebilir. Ama öyle olmayacak orada ilk dakikadan itibaren mücadelemizi vereceğiz."

"ROTASYON OLABİLİR"
Buz, Galatasaray maçını düşünerek takımda rotasyon yapıp yapmayacağı yönündeki soruya ise şu cevabı verdi: "Galatasaray maçını düşünerek değil de farklı bir rotasyon olabilir. Kadrodaki bütün arkadaşlar benim için çok değerlidir, onlar çalışıyorlar. Farklı oyunculara da zaman zaman görev verebilirim."

TAŞKIN VE ŞENER GERGİNLİĞİ

    Öte yandan antrenmanın ardından futbolcular Taşkın ve Şener arasında yaşanan gerginliğin sorulması üzerine Buz, "Bunlar olabilir, normal, kardeşler arasında oluyor. Bu da hırs göstergesidir, zaman zaman olabilir." değerlendirmesini yaptı.
    Bir gazetecinin, "Takım Sivasspor karşısında geriden gelmesine karşın 4-3 kazanmayı bildi, oyunu bırakmadı, bu mücadeleyi nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Buz, şu cevabı verdi: "Bursaspor ruhundan bahsettiğimiz zaman ne olursa olsun yenilmemek var, berabere kalmak var ama Bursasporluluk demek mücadele etmek demek, geri de düşseniz, ne olursa olsun müsabakaya ortak olup galibiyeti sağlamak isteyeceklerdir."
CİHAN

Yorumlar