İrfan Buz: Galatasaray'a fark bile atabilirdik

Bursaspor Teknik Sorumlusu İrfan Buz, Galatasaray karşısında almış oldukları avantajlı skordan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Buz: Galatasaray'a fark bile atabilirdik

Bursaspor Teknik Sorumlusu İrfan Buz, Galatasaray karşısında almış oldukları avantajlı skordan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile 2-2 berabere biten maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Buz, "Önemli bir maç oynadık. Hocamız ayrılmıştı. Zor anlar yaşadık. Başkanımız bize her zaman destek oldu. Biz onların bu desteğine geri veremiyorduk. Bugün bu müsabakatdan evvel oyuncularla konuştuk. Bu maçın öneminini onlara anlattık. Bursaspor taraftarının beklentisini onlara ifade etti. Sonuç ne olursa olsun Bursaspor formasını terletmelerini söyledik. Oyuncularımız inanılmaz mücadele gösterdiler. Bana göre farkı kaçıran taraf olduk. İlk devre Galatasaray pozisyonları buldu. Bizde girdiğmizi pozisyonları atsaydık fark bile olurdu. 2-0 geriden 2-2'ye getirmek çok önemliydi." dedi.

Karşılaşmanın iki ayaklı olduğuna değinen İrfan Buz, "Biz birinci ayağı oynadık. Bu sene bu kupayı mutlaka Bursa'ya getirmek istiyoruz. Hedefimiz budur. Bursa'ya güzel bir gün yaşatmak istiyoruz. Finalı geçtikten sonra kazanmak istiyoruz. Kupayı kazanmamız inanılmaz olur." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan kaleci Frey ise "Çok önemli bir karşılaşma oynadık. Alacağımız pozitif sonuç bizim için çok önemliydi. Buradan beraberlik çıkardık. Uzun bir aradan sonra takım ruhu ile oynadık. Bunun sonucun da gördük." dedi.

Basın toplantısına katılan Taiwo ise "İyi bir skor oldak. Gerçekten çok mutluyzu. Sahada ne yapmamız gerektiğini biliyorduk. Bunları sahaya yansıttık çok mutluyuz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar