İngiltere futbolunun çöküşü

İstisnasız bütün İngiliz basını bugünkü sayfalarında İngiliz futbolunu bekleyen teHlikelerin gözardı edilemeyeceğini ve büyük bir düşüş yaşandığını belirtirken Chelsea'li futbolcuların İbrahimoviç'i attırmak için takım olarak yaptıklarının göza

Google Haberlere Abone ol
İngiltere futbolunun çöküşü
İstisnasız tüm İngiliz basını bugünkü sayfalarında İngiliz futbolunu bekleyen teHlikelerin gözardı edilemeyeceğini ve iri bir azalma yaşandığını belirtirken Chelsea'li futbolcuların İbrahimoviç'i attırmak için takım şekilde yaptıklarının gözaltı edilemeyeceğini savundu.

PREMİER LİG HER GEÇEN GÜN DAHA ZENGİNLEŞİYOR FUTBOL KALİTESİ DÜŞÜYOR

Bu sebeple Avrupa kulüplerinin gerisindeyiz. Chelsea'nin elenmesine üzülmek yerine bundan ders çıkarmamız gerekiyor. Arsenal ve City'nin mucize yaratmasını umuyoruz çeyrek finale takım çıkartmak için. Son altı senede tüm eleştirilerimize kulak verilmedi. Yetenekli futbolcuların ilk tercihi İspanya oluyor.

BUNDESLİGA'NIN PREMİER LİG'İ YAKALAMASI ÇOK YAKIN

2009 senesinde Cristiano Ronaldo Real Madrid'e transfer olduktan sonra Premier Lig'de 'DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU' diyebileceğimiz futbolcu kalmadı.

11 yıl öncelikle Rooney Everton'dan Manchester United'a transfer oldu. Şu anda böyle bir kabiliyet kendisine Avrupa'da kulüp arıyor.

Bu görüşü kuvvetlendirmek için uzağa izlemeye lazım yok.

NEDEN MANCHESTER UNİTED VEYA CHELSEA BALE'İ TRANSFER ETMEDİ

Etselerdi de farketmezdi. Onun tercihi İspanya olmasının sebebi bu günleri önceden görmesiydi.

THİERRY HENRY-VİERA-RONALDO-COUTİNHO bu şeklinde futbolculara Premier Lig'de ihtiyacımız var

Edip ADANIR

Kaynak: FANATİK

Yorumlar