İngilizler üzgün...

Everton'un UEFA Kupası'ndan elenmesiyle UEFA Avrupa Ligi'nde son sekizde hiç bir İngiliz takımının kalmaması üzerine İngiliz gazeteleri isyan ederek Premier Lig takımlarının İngiltere'yi küçük düşürdüklerine dikkat çeken manşetler attılar.

Google Haberlere Abone ol
İngilizler üzgün...
Everton'un UEFA Kupası'ndan elenmesiyle UEFA Avrupa Ligi'nde son sekizde hiçbir İngiliz takımının kalmaması üstüne İngiliz gazeteleri başkaldırı ederek Premier Lig takımlarının İngiltere'yi küçük düşürdüklerine dikkat çeken manşetler attılar.

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerden bulunan Daily Mail, spor sayfasının '22 Yılın En Kötüsü' manşeti atarken, son şekilde Everton'nın da elenmesinin peşinden 1993 yılından buyana ilk kez Avrupa Kupaların da çeyrek finaller de hiçbir İngiliz takımının kalmadığını vurguladı. Premier Lig'in Avrupa'da küçük düşmesinin Everton'nın elenmesiyle tamamlandığını yazan İngiliz gazetesi, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea, Arsenal ve Manchester City'nin elenmesinin peşinden , Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in de Everton'nın güçsüz savunmasından yararlanarak rakibine acımadığı söylendi.

The Times gazetesi ise, elit İngiliz kulüplerinin Avrupa cehennemini terk edişin de ki nedenlerden saflığın ve disiplinsizliğin düş kırıcı yeni bir sezonun muvaffakiyetsizlik nedenleri içerisinde olduğunu yazdı.
The Sun gazetesi de 'Euro bölgesi krizi' manşetli iki sayfalık spor haberinde Premier Lig'in dizleri üstünde çöktüğünü vurguladı.

Faruk ZABCI/LONDRA, DHA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar