Hüsnü Eken: Bu sene Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'la A Grubu'nda yer alan Sivasspor'da asbaşkan Hüsnü Eken, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Hüsnü Eken: Bu sene Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'la A Grubu'nda yer alan Sivasspor'da asbaşkan Hüsnü Eken, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan sivasspor Kulübü Asbaşkanı Hüsnü Eken, "Güzüde takımlarımızla eşleştik. İnşallah iyi olacak. Ligde de devam ediyoruz. Kupada da devam edeceğiz. Zor bir grup olarak nitelendirebiliriz. Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nı bu sene almak istiyoruz. Geçen sene kupada iyi yerlere gelmiştik. Bu yıl teknik ekip yönetim bunu bekliyor." şeklinde konuştu.


MEHMET AKTAR: BURSASPOR KUPADA HER ZAMAN FAVORİDİR

A grubunda yer alan diğer bir takım Bursaspor'da yönetim kurul üyesi Mehmet Aktar ise yeşil - beyazlı takımın kupada her zaman favori olduğunu söyledi.

Mehmet Aktar, kuvvetli bir grupta yer aldıklarını belirterek, "Sonuçta Bursaspor kupada her zaman favoridir. Taraftar yönetim takım bazında kupa konusunda çık istekliyiz. Devre arasına giriyoruz. Burada da gelişmeler olacak. Bütün takımlara ayrı ayrı başarılar diliyoruz. Bu işin kurasında bizim bir endişemiz olmuyor. Elimizden geldiğince kupayı kaldırmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolcuları Serdar Aziz'in Galatasaray'la adı anılmasıyla ilgili de konuşan Mehmet Aktar, şöyle devam etti: "Lig bitmeden konuşulacak şeyler değil. Serdar Aziz bizim çocuğumuz. Düşünmüyoruz, zaten bizde, ciddi bir görevi olan istikbalde de çok şeyler beklediğimiz milli takıma da hizmet etmesi gereken bir kardeşimiz."


BAHADIR ÜNALAN: İNŞALLAH BU SENE FİNALLE SONLANDIRACAĞIZ

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Bahadır Ünalan da kupada son iki sezondur yarı finale çıktıklarını kaydederek, "İnşallah bu sene finalle sonlandıracağız." dedi.

Bahadır Ünalan, "8 takım kaldıktan sonra ağırlıklı amaç final ve kupa. İnşallah bunu da Eskişehirspor başaracak güçtedir. Bu sene koyduğumuz hedef, hem kupada hem de ligde en üst noktaya kadar gitmektir. Kupada son iki sezondur yarı finale kadar çıkıyoruz. İnşallah bunu bu sene finalle sonlandıracağız." diye konuştu.

Grubun zor olduğu yönündeki görüşlerle ilgili de Ünalan, "Tabii zor grup kelimesi hoşumuza gidiyor. Eskişehirspor kendini kantılamış bir takımdır. Bu saatten sonra hangi grup olursa olsun hepsi zor. Ama amaç final olduktan sonra bu zorlukları aşmak da hem takımımızın hem yönetimimizin hem de şehrimizin ana görevi olacak." ifadelerini kullandı.


"TARIK ÇAMDAL, HEM TAKIMIN HEM DE KENDİSİNİN DAHA FAZLA ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN KADRO DIŞI BIRAKILDI"

Yine adı Galatasaray'la anılan futbolcuları Tarık Çamdal'ın transferiyle ilgili bir soruya ise Ünalan, şu cevabı verdi: "Başkanımız bu konuyla ilglii bilgi verildi. Gelişmelerden sonra bu konuda Eskişehirspor'un da futbolcunun da daha büyük zarar görmemesi için yönetim tarafından futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştır. Gelişen süreçte neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

Bahadır Ünalan, Tarık Çamdal için ciddi bir teklif geldiği takdirde ise bu saatten sonra çok rahat satacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar