Hüseyin Kalpar: Finalde kaybettik çok üzgünüz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Spor Toto Süper Lig'e final maçını kaybederek çıkamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.Takımının 2-0 mağlup olarak Süper Lig biletini Mersin İdmanyurdu'na kaptırdığı maçın ardından...

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Kalpar: Finalde kaybettik çok üzgünüz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Spor Toto Süper Lig'e final maçını kaybederek çıkamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Takımının 2-0 mağlup olarak Süper Lig biletini Mersin İdmanyurdu'na kaptırdığı maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Bugün birisi üzülecekti biz üzüldük. Hafta içinde Soma'da yaşananlara üzüldük. Bugün taraftarsız bir maça çıktık. Bu karar doğru bir karar değildi ama yapılacak birşey yoktu." diye konuştu.

Karşılaşmanın değerlendirmesi hakkında ise Hüseyin Kalpar, "İlk yarı iyi oynayamadık. Kendi hatamızdan bir basit gol yedik. 1-0 geriye düşünce bunun altından çıkmak gerekiyordu. Akıllı oynamak gerekiyordu. Bunu gösterdik fakat yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 86. dakikada ikinci golü yiyince mağlup olmamak elde değildi. Bugün biz üzüldük. Bizi buraya kadar getiren oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Gönülden kazanmak isterdik ama olmadı." dedi.

Basın toplantısına katılan Musa Aydın da "Mersin İdmanyurdu'nu tebrik ediyoruz. Samsunlu olarak Samsunspor'un Süper Lig'de görmek istiyordum ama olmadı. İyi mücadele ettik fakat kazanamadık. Sezon içinde çok zorlu günler geçirdik ancak sonunda finale kadar geldik. Süper Lig biletini almak istiyorduk ama olmadı daha güzel şartlarda daha iyi gideriz." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Murat Akyüz de "Söylenecek fazla birşey yok. İlk yarı ve ikinci yarı farklı maç gibiydi. Mersinli oyuncuları tebrik ediyorum. Taraftarımızın burada olmaması kötü oldu. Onlar bize itici güç oluyordu. Bu arada karşılaşmaya sadece bayan taraftarlar alındı. Tabiki bunlar içinde bizim eşlerimizde vardı. Burada bizim karılarımıza analarımıza yüz yüze bakılarak küfür edildi." dedi.

CİHAN

Yorumlar