Hürriyet Gücer: Gecekonduda büyüdüm, futbolla tanışınca hayatım değişti

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer, profesyonel futbolcu olmadan önce çok sıkıntılar çektiğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, " Okula yürüyerek gidiyordum.Öğle yemeği yemiyordum. İki odalı evde 6 kişi yaşıyorduk....

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet Gücer: Gecekonduda büyüdüm, futbolla tanışınca hayatım değişti

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer, profesyonel futbolcu olmadan önce çok sıkıntılar çektiğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, " Okula yürüyerek gidiyordum.Öğle yemeği yemiyordum. İki odalı evde 6 kişi yaşıyorduk. Gecekonduda büyüdüm. Futbolla tanışınca hayatım değişti." dedi.

    Siyah- kırmızılı kulübün tecrübeli orta saha oyucusu Hürriyet Gücer, kulübün resmi internet televizyonu ESES TV online'a konuştu. Ekişehirspor'a transfer olmadan önce Trabzonspor ile yüksek bir maliyete anlaştığını ifade eden Gücer, buna rağmen Eskişehirspor ile görüşmeye gelince hemen imzayı attığını ifade etti.

    Bazen paradan daha önemli noktaların bulunduğunu hatırlatan tecrübeli ayak, "Eskişehirspor ile olan sözleşmemi de 2 yıl uzattım. Eskişehirspor önümüzdeki yıl çok daha iyi olacak. Bu takımda bulunmaktan çok mutluyum." şeklinde konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU'NU ÇOK BEĞENİYORUM

Gücer, Her çocuk gibi Maradona'ya hayran olduğunu, sokakta onun hareketlerini yapmaya çalıştığını vurgulayarak, "Şimdi, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu'nu çok beğeniyorum." diye konuştu.

PROFESYONEL FUTBOLCU OLMADAN ÖNCE ÇOK SIKINTILAR YAŞADIM

    Profesyonel futbolcu olmadan önce sıkıntılı günler yaşadığını aktaran Hürriyet Gücer, "Okula yürüyerek gidiyordum. Öğle yemeği yemiyordum. İki odalı evde 6 kişi yaşıyorduk. Gecekonduda büyüdüm. Futbolla taşınca hayatım değişti. Şimdilerde büyüdüğüm yerlere gidiyorum ve duygulanıyorum. Gecekondumuzu özlüyorum. Yaz dönemlerinde gidip bazen orada kalıyorum. Futbolcu olmak için çok çabaladım. Kendi başıma çok antrenman yaptım. Her çocuk gibi Maradona'ya hayrandım. Sokakta onun hareketlerini yapmaya çalışırdım. Şimdi, Emre Belözoğlu'nu çok beğeniyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar