Hollanda'nın Türkiye kadrosu açıklandı

Hollanda Milli Takımı'nın, Türkiye ev İspanya karşılaşmaları kadrosu açıklandı. Guus Hiddink, Galatasaraylı Wesley Sneijder'i de kadroya kattı.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda'nın Türkiye kadrosu açıklandı
Hollanda Milli Takımı'nın, Türkiye ev İspanya karşılaşmaları kadrosu açıklandı. Guus Hiddink, Galatasaraylı Wesley Sneijder'i de kadroya kattı.

A Milli Futbol Takımımız'ın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda 28 Mart'ta deplasmanda karşılaşacağı Hollanda'da bu maç ve İspanya karşılaşmasının namzet kadrosu açıklandı.

Guus Hiddink'in kadrosunda Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Wolfsburg'un son çağda öne çıkan forveti Bas Dost da yer aldı.

Sakatlığı süren Manchester United’ın golcü oyuncusu Robin van Persie’nin yerine Wolfsburg’dan Bas Dost’u çağırma eden Hiddink’in açıkladığı namzet kadrosunda olan adlar şöyle:
Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord)

Defans: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma, Jetro Willems (PSV), Daryl Janmaat (Newcastle United), Bruno Martins Indi (Porto), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain)

Orta saha: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Napoli), Davy Klaassen (Ajax), Nigel de Jong (Milan), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

Forvet: Memphis Depay, Luuk de Jong, Luciano Narsingh (PSV), Bas Dost (Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Arjen Robben (Bayern Münih)

Grupta 3. sırada

EURO 2016 Elemeleri A Grubu’nda 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet sektör Hollanda, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda’nın peşinden 6 puanla 3. sırada bulunuyor.

Hollanda, Türkiye ile 28 Mart’ta yapacağı maçın peşinden 31 Mart’ta da İspanya ile hususi maçta karşılaşacak.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar