Hollanda'nın golcü silahları

Robben ve Van Persie'nin yokluğunda sistem değiştirmeye hazırlanan Guus Hiddink, Türkiye karşısına ikili forvetle çıkacak. Finaller için mutlak 3 puan gereken Portakallar, golü Huntelaar ve Bas Dost ikilisi ile arayacak.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda'nın golcü silahları
Robben ve Van Persie'nin yokluğunda tertip değiştirmeye hazırlanmakta olan Guus Hiddink, Türkiye karşısına ikili forvetle çıkacak. Finaller için mutlak 3 puan gereken Portakallar, golü Huntelaar ve Bas Dost ikilisi ile arayacak.

Hollanda’nın son senelerde dünya futboluna kazandırdığı Arjen Robben ve Van Persie’nin Türkiye karşısında forma giyemeyecek olması, Guus Hiddink’i tertip değişikliği yapmak durumunda bıraktı.

Elemelerde oynanan maçların tamamına 4-3-3 dizilişiyle çıkan deneyimli antrenör, gerçekleştirilen çalışmaların tamamında saldırı sahasını Klaas- Jan Huntelaar ve Wolfsburg’un gol makinesi Bas Dost’u denedi. Tecrübeli teknik adamın çift forvetli oynaması biçiminde sol kanatta Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’i, sağ kanatta ise İbrahim Afellay’ı kullanmak bekleniyor.

2 noksan can yakıyor!

İstasistiklere oranla Hollanda, Robben ve Van Persie’nin yokluğunda maç kazanmakta bir haylı problem yaşıyor. Robben’in forma giymediği 72 maçın 13’ünü kaybeden Hollanda, 16 tanesinde berabere kaldı. Van Persie’nin oynamadığı 34 karşılaşmanın 9’u berabere biterken, 6’sı ise kaybedildi. Hollanda en fazla puan kaybını bu ikilinin yokluğunda yaşadı.

Hollandalılar’dan ayrımcılık!

Hollanda’nın dün organize ettiği matbuat toplantısında FANATİK, iri bir şokla karşılaştı. Yetkililer, programda olmamasına rağmen, toplantıyı sırf Hollandalılar’ın izleyeceğini belirtip, ekibimizi uzun zaman bekletti. Türkiye’yi 1.5 sene çalıştırıp, 10 milyon Euro ele geçiren Hiddink de, bize 10 dakikasını ayıracağının sözünü vermesine rağmen, ortadan kayboldu.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar