Hentbol maçında çıkan kavgada bir polis yaralandı

Yozgat Bozokspor Hentbol Takımı ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol Takımı arasında oynanan karşılaşmada çıkan kavgada bir polis elinden yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Hentbol maçında çıkan kavgada bir polis yaralandı

Yozgat Bozokspor Hentbol Takımı ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol Takımı arasında oynanan karşılaşmada çıkan kavgada bir polis elinden yaralandı. Baygınlık geçiren polis, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yozgat Bozok Spor Kapalı Salonunu'nda oynana karşılaşma öncesi güvenlik gerekçesiyle tribünlerinden biri boşaltılıp, taraftarlar tek tribünde toplandı. Seyircinin buna tepki gösterip, slogan atması üzerine maçın gözlemcisi ve hakemleri tribünlerin boşaltılmasını istedi. Yaşanılan gerginlik, takviye polislerin salona çağrılıp, taraftarların bulunduğu tribünlere yerleştirilmesiyle sona erdi ve maç başladı.

Karşılaşma ev sahibi Yozgat Bozokspor'un 23-17 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçta Bozokspor Hentbol takımın Play-Off'a çıkabilmesi için gereken 12 sayı farkın alınamaması, tribünlerden hakem ve gözlemciler aleyhine tezahüratın artarak devam etmesine neden oldu. Bu sırada tezahüratta bulunan seyirciye maçın hakemleri ve gözlemcisinin el kol hareketleriyle karşılık vermesi, sahanın karışmasına neden oldu. Tribünden sahaya inen seyircilere polis copla müdahale etti. Çıkan arbedede parmağından yaralanan bir polis memuru bayıldı. Sağlık görevlilerinin saha kenarında ilk müdahaleyi yaptığı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bozokspor Hentbol takımı yöneticilerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı ve ardından salon boşaltıldı. CİHAN

Yorumlar